ŞEHİTKÂMİL EKİPLERİ SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR

ŞEHİTKÂMİL EKİPLERİ SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR
ŞEHİTKÂMİL EKİPLERİ SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Şehitkâmil İlçe Emniyet Müdürlüğü Görevlilerince yapılan çalışmalarda;


1- Karşıyaka Polis Merkezi Amirliği görevlilerimizce yapılan çalışmalar sonucu, 16 Aralık 2019 günü Zeytinli mahallesinde 21 Aralık 2019 günü Kocatepe Mahallesi'nde meydana gelen faili meçhul hırsızlık olaylarının şüphelileri Ç.B. ve E.B. isimli şahıslar tespit edilerek yakalanmış, şüphelilerin çaldıkları cep telefonları da bulunarak sahiplerine teslim edilmiştir. Yakalanan şüphelilerin yasal işlemleri devam etmektedir.


2- Şehitkâmil Suç Önleme Ve Soruşturma Büro Amirliği görevlilerimizce yapılan çalışmalar sonucu, 03 Aralık 2019 günü bir bağ evinde bir miktar para ve 2 adet cep telefonunun çalınması olayının çok sayıda suç kaydı bulunan faili firar şüpheli V.D. isimli şahıs yakalanmıştır. Şüpheli şahsın yasal işlemleri devam etmektedir.


3- Şehitkâmil devriye ekiplerimizce yapılan çalışmalarda, durdurulan bir araç içerisinde bulunan 2 şüpheli şahısta ve araçta yapılan aramalarda satışa hazır halde 18 gram uyuşturucu madde ile uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen bir miktar para ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıslar yapılan yasal işlemler sonrası adli makamlara sevk edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.