GAZİANTEP FK FUTBOL OYNAMIYOR!

GAZİANTEP FK FUTBOL OYNAMIYOR!
Ankaragücü ile kendi sahasında 1-1 berabere kalan Gaziantep Futbol Kulübü’nde oynanan futbol kimseyi tatmin etmedi. Karşılaşma boyunca rakibin atakları karşısında zor durumda kalan Kırmızı-Siyahlı takım kazandığı bir puanla rahat bir nefes aldı.

Süper Lig üç ay aradan sonra yeniden başlarken Gaziantep Futbol Kulübü kendi sahasında Ankaragücü’nü ağırladı. Kırmızı-Siyahlı takım Maxim’in penaltıdan attığı golle öne geçtiği maçta Ankaragücü beraberliği yakaladı. Ancak, çok sayıda net pozisyonu bulanan rakip, futbol adına güzel işler yapmasına rağmen Gaziantep FK ise tek puana sevinmek zorunda kaldı.
GÜNAY GÜVENÇ OLMASAYDI…
Gaziantep Futbol Kulübü’nün kendi sahasında 1-1 berabere kaldığı Ankaragücü karşılaşmasında rakip takımın çok sayıda pozisyona kaleci Günay’a takıldı. Başarılı file bekçisi, yaptığı kurtarışlarla takımının puan kazanmasında başrol oynadı.
TAKIM OYUNUNDAN UZAKLAR
Gaziantep FK’lı futbolcuların saha içerisinde kenetlenemediği görülüyor. Takım olmaktan uzak duran Gaziantepli futbolcular, ligin ikinci yarısında aynı futbolla yoluna devam eden Kırmızı-siyahlı takım, takım oyunundan uzak bir görüntü sergiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.