FATMA ŞAHİN SOL’DAN VURDU

FATMA ŞAHİN SOL’DAN VURDU

HABERİN VİDEOSU

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Sonar Araştırma Şirketi tarafından yapılan ankette en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları sıralamasında ilk 4. sıraya girmeyi başardı. Buraya kadar herseye normal ama gelin hem Sonar şirketini hemde Hakan Bayrakçı’yı bir inceleyelim. Çünkü, sol kesime yakınlığı ile bilinen bir araştırma şirketinin başarı sıralamasında Gaziantep’ten Fatma Şahin’in ilk 4’e girmesi daha büyük bir başarı olarak görüyorum. Yani bu ankette hile hurda işi olmadığı gibi Fatma Şahin’in başarısını Ak Parti seçmeninin yanı sıra sol kesim seçmeninden de destek gördüğü gerçeği ortaya çıkıyor.

İKİ CHP İKİ AK PARTİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu CHP, İyi Parti ve HDP’nin ittifakı ile seçilmişti. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Ak Parti’den % 70 oyla seçilmişti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP’den seçidi. Ve Fatma Şahin, Gaziantep Büyükşehire Belediye Başkanlığı’na % 54 oyla seçildi. SONAR, 'Büyükşehir ve İstanbul İlçe Belediye Başkanları Performans Araştırması Aralık 2019' sonuçlarını yayınladı. Büyükşehirler içinde en başarılı isim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olurken, Gaziantep’ten Fatma Şahin’in ilk 4. sırada yer alması büyük başarı olarak kaydedildi.

SONAR KİMİN ŞİRKETİ..?

Sonar Araştırma, 1988 yılında Hakan Bayrakçı tarafından kurulmuş ve “Pazarlama Kamuoyu Araştırmacılar Derneği”ne bağlı olarak müşterilerine gizlilik ve doğruluk sözüne sadık kalacağını bildiren, “ONUR SÖZLEŞMESİNE” ilk imza atan firmalardan biridir. Halen Hakan Bayrakçı’nın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Sonar Araştırma Şirketi, Süleyman Demirel ve Bülent Ecevit gibi önemli liderlerin profesyonel olarak danışmanlığını yapmanın yanı sıra, birçok belediye başkanı, bakan, başbakan, parti genel başkanlarına da danışmanlık yaparak Türkiye’de araştırma sektörünün öncülerinden olmuştu. Bugün hala faaliyetlerine daha da büyüyerek devam eden Sonar’ın kamuoyu ile paylaştığı araştırmalar, birçok yerli ve yabancı basın-yayın kuruluşunda yer almakta ve takip edilmektedir.

HAKAN BAYRAKÇI KİM..?

Hakan Bayrakçı, 1960 yılında İstanbul’da Mesut ve Seniha Bayrakçı çiftinin oğlu olarak doğmuştur. Baba tarafı Erzurum, anne tarafı İstanbulludur.Saint Benoit ve Saint Michel Fransız kolejlerinde orta ve lise öğrenimini gördü. İstanbul Üniversitesi Tarih Bölümünden mezun oldu. 2003 ve 2006 yılları arasında tarih programı sunan Hakan Bayrakçı, çeşitli televizyon programlarında konuk yorumcu olarak da katıldı. Hakan Bayrakçı, Fransızca ve İngilizce bilmektedir. Profesyonel meslek hayatından kalan boş vakitlerinde hobi olarak, çok sesli müzik besteleri ve resim yapmaktadır. Hobileri arasında, sanat tarihi, futbol, piyano çalmak, klasik türk ve batı müziği dinlemek, felsefe ve sosyoloji bulunmaktadır.

MANSUR YAVAŞ BEŞİNCİ

Türkiye’nin en büyük kamu araştırma şirketlerinden biri SONAR araştırma şirketi Türkiye’de belediye başkanlarıyla ilgili yaptığı anketlerde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e % 56 ile vatandaşların destek verdiklerini belirtti. SONAR Araştırma şirketinin yaptığı ankette Büyükşehir Belediye başkanları arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu birinci, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur ibrahim Altay ikinci, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer üçüncü, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin dördüncü ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş beşinci olarak araştırma listesinde yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.