GAZİŞEHİR YABANCI KALDI!

GAZİŞEHİR YABANCI KALDI!
GAZİŞEHİR YABANCI KALDI!

Süper Lig'de ilk hafta maçları tamamlanırken Gazişehir Gaziantep, ilk kez mücadele ettiği Süper Lig'de 10 yabancı ile sahaya çıkarak herkesi şaşırttı. 10 yabancı ile sahaya çıkan Gazişehir Gaziantep, beklentilerin uzağında kalırken oynadığı futbolla adeta saç baş yoldurdu.

YENİLERLE SAHAYA ÇIKTI
Transfer döneminde 12 yabancı transfer eden Kırmızı-Siyahlı takımda ilkler yaşandı. Süper Lig'in tek yabancı teknik direktörü Sumudica olurken, takım ise 10 yabancıyla sahaya çıkarak herkesin dikkatini çekti. Fenerbahçe'ye 5-0 mağlup olan Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, Günay, Olkowski, Kana-Biyik, Djilobodji, Tosca, Chibsah, Nogueira, Morais, Pawlowski, Tetteh ve Kayode ile mücadele etti.
İLK KEZ BU KADAR YABANCI
Gaziantep takımları liglerinde şu ana kadar oynadığı maçlarda çok sayıda yabancı ile sahaya çıkmamıştı. Gazişehir Gaziantep ilkleri yaşadığı gecede hem 5-0 mağlup oldu hemde 10 yabancı ile sahaya çıktı. Teknik Direktörü yabancı olan tek takım Gazişehir olurken, 10 yabancı futbolcu ile sahaya çıkılması da şaşkınlık yarattı.
SONUÇ HÜSRAN OLDU
Gazişehir Gaziantep, Fenerbahçe'ye 5-0 mağlup olarak kötü bir sonuçla lige başladı. Beklentilerin uzağında bir futbol oynayan ve maçın ilk 20 dakikasında rakibine teslim olan Gazişehir Gaziantep'te alınan farklı yenilgi hüsran yarattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.