Altıparmak şampiyonluğa inanıyor

Altıparmak şampiyonluğa inanıyor
Altıparmak şampiyonluğa inanıyor

Spor Toto 1. Lig play-off yarı final ilk müsabakasında Osmanlıspor'u 2-0 yenerek final yolunda avantaj yakalayan Gazişehir Gaziantep, şampiyonluğa inanıyor. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, rövanşlı maçlarda avantajı elinde bulundurmanın önemine işaret etti.

Kazanılan maçın rövanşının da olacağını unutmadan hareket etmeleri gerektiğini anlatan Mehmet Altıparmak, "Biz Osmanlıspor karşısında bu tip maçlarda belki de alınabilecek en avantajlı skoru elde ettik. Ama unutmamak gerekir ki bu maçın ikinci etabı var. O yüzden biz ciddiyetimizden hiç bir taviz vermeden pazar günü Ankara'da yapacağımız maça hazırlanacağız. Dün belki de sezonun en iyi futbolunu oynadık. Maçın başından sonuna kadar istediğini yapan, oyuna hakim olan taraftık. Hatta maçı çok farklı da kazanıp, turu skor olarak burada bitirmiş olabilirdik. Ama güzel bir sonuç elde ettik. Tüm ekibi kutluyorum" dedi.

"BU BİRLİKTELİK İKİ MAÇTA DA DEVAM ETMELİ"
Altıparmak, şampiyonluğa giden yolculuklarda birlikteliğin ve takım olabilme ruhunun önemine dikkati çekerek, "Takım olabilmek sadece teknik heyet ve futbolcu grubundan oluşmaz. Basınından taraftarına yönetiminden kulüp çalışanına kadar birlikteliği göstermemiz lazım. Dün sahada gerçekten tam anlamıyla inanmış, takım ruhunu ortaya koyan bir Gazişehir vardı. Galibiyet ve oyun kalitesi de bunun sonucu oldu. Dünkü maç gösterdi ki bu şehir Süper Lig'i özlemiş. Birlikteliğimizi 2 maçta da gösterip özlenen Süper Lig'e ulaşacağız." diye konuştu.

"O KUPAYI GAZİANTEP'E GETİRMEK İSTRİYORUZ"
Tecrübeli teknik adam, Gaziantep'in ve Gazişehir kulübünün Spor Toto Süper Lig'e hazır ve layık olduğunu belirterek, "Sezon başından beri hedefimiz belli. İnşallah 180 dakikalık mücadelenin ardından o kupayı Gaziantep'e getireceğiz. Verilen emeklerin karşılığını almamız için Ankara ve final maçımız kaldı. İnşallah onlarda da kaliteli oyunumuzla istediğimiz skorlara ulaşacağız." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.