Göznuru'nda 8 Mart kutlandı

Göznuru'nda 8 Mart kutlandı
Göznuru'nda 8 Mart kutlandı

"8MartDünyaKadınlarGünü"Gaziantep ÖzelGözNuruGözHastanesi'ndekadınhastalar,personellervedoktorlarilebirliktekutlandı.

8MART'TA KADINLAR UNUTULMADI

ÖzelGöznuruGözHastanesihekimleri,kadınçalışanlaravetedavileridevamedenkadınhastalara"8MartDünyaKadınlarGünü"nedeniileçiçekverdi.
TedavileridevamedenkadınhastalaraçiçekverenÖzelGözNuruGözHastanesihekimleri, "Hayatınheralanındabaşarıileyeraldığınıgörmektengururduyduğumuzkadınlarımızıhastalıkkarşısındasonderecemoralligörmekbizleribirkezdahamutluediyor"dediler.

HER DAİM VARLIKLARINA MUHTACIZ

YapılanetkinliklealakalıaçıklamalardabulunanOp.Dr. Nurettin Şahingözü ve Op.Dr. Cem Öztürkmen, "Hastaneolarakhastanemizdeçalışankadınpersonelimiz,kadınhastavehastayakınlarınıziyaretedip,buanlamlıgünde8MartDünyaKadınlargünlerinikutladık.Kadınhakvehürriyetlerinihatırlatıpyaygınlaştırmakgayesinitaşıyanveherdaimvarlıklarınamuhtaçolduğumuzsaygıdeğerkadınlarımızın8MartDünyaKadınlarGününükutluyoruz"dedi.

PERSONELLERE TEŞEKKÜR
HastanedegörevlibayanpersonelvehastalaraçiçekdağıtanBasınsorumlusuFundaAkçaayyaptığıaçıklamadapersonellerininçoğununkadınolduğunubelirterek, "Hastalarımızilebirebirilgilenençalışanlarımızbuzorveyoğungörevibaşarıileyürütmekteler.Bunedenlekendilerinenekadarteşekküretsekazdır"dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.