Elmar Bjarnason Gazişehir Gaziantep'te

Elmar Bjarnason Gazişehir Gaziantep'te
Elmar Bjarnason Gazişehir Gaziantep'te

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübüson olarak Elazığspor forması giyen İzlandalı Milli futbolcu Elmar Bjarnason ile 1.5 yıllık anlaşmaya vardı.

Yeni transferElmar Bjarnason Gazişehir ile sözleşme imzalayarak takıma katıldı. Şampiyonluk için geldiğini açıklayan İzlandalı futbolcu buraya geldiği için mutlu olduğunu açıkladı.

ELMAR BJARNASON KİMDİR?

4 Mart 1987 yılında İzlanda'nın Reykjavik şehrinde dünyaya gelen Bjarnason, futbola ise İskoçya Ligi takımlarından Celtic alt yapısında başladı. Bjarnason orta sahanın her yerinde forma giyebildiği gibi, iki yönlü oyun tarzıyla dikkatleri çekiyor. Daha sonra Göteborg, Randers FC, Aarhus ve son olarakta Elazığspor formalarını terleten yıldız futbolcu, saha içerisindeki çalışkanlığı ve yüksek tekniik kapasitesiyle ön plana çıkmayı başardı. Kariyerinde tam 41 kez ülkesi İzlanda Milli Takımı'nın da formasını giyen Bjarnason, Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası elemelerinde de forma giyme tecrübesini yaşadı. Forma giydiği takımlarda 300 resmi maça çıkan Elmar, 18 gol atıp 25'de asist yapma başarısı gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.