LİGİ NASIL BİTİRDİĞİMİZ ÖNEMLİ

LİGİ NASIL BİTİRDİĞİMİZ ÖNEMLİ
LİGİ NASIL BİTİRDİĞİMİZ ÖNEMLİ

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, ligi ve hedeflerini yorumladı.

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, sezon sonunda hedefe ulaşacaklarına belirterek, "Önümüzde çok maç var. Hedefimizde bir sapma yok. Bu istek ve arzuyla sonuna kadar mücadele edeceğiz" dedi.

Ligde kalan 6 maçta en iyi sonuçları alarak yoluna devam etmek isteyen Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, hafta sonu oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarına devam ederken Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ise yüreklere su serpti. Kırmızı-Siyahlı takımın hocası Mehmet Altıparmak, Altay beraberliğinden sonra taraftarlara mesaj göndererek "Herkes rahat olsun Gazişehir Gaziantep olarak sezon sonunda hedefimize ulaşacağız. Şu anda bizim hedefimizden sapma yok. Tek hedefimiz sezon sonunda bu hedefe ulaşmak olacak" dedi.
Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Süper Lige çıkacaklarına inandığını belirterek, "İster ilk ikiden ister Play-Off'tan Süper Lige çıkmak istiyoruz. İlk ikiden de Süper Lige çıkılıyor, Play-Off'tan da. Biz bu yolda hedefimize adım adım gitmek istiyoruz. Taraftarımız yanımızda olsun yeter. Altay maçı geride kaldı. Bu haftaki Adanaspor maçını kazanıp rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.