Su birikintisinde ölü bulundu

Su birikintisinde ölü bulundu
Mücahitler Mahallesi’nde bir inşaattaki su birikintisinin içinde ölü bir şahıs bulundu. Henüz kesin ölüm sebebi bilinmeyen ve yapılacak olan otopsi sonucu ölüm sunucu ortaya çıkacak olan kişinin kimliği belirlendi. Şu birikintisinin içinde cansız bedeni bulunan kişinin 44 yaşındaki Orhan Keklik olduğu tespit edildi.

Mücahitler Mahallesi’ndeki bir inşaata sabah çalışmak için gelen işçiler inşaat alanındaki su birikintisinin içinde hareketsiz bir şahsın olduğunu gördü. İnşaat işçileri durumu polise bildirirken olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri şahsın öldüğünü tespit ederken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. İnşaat işçilerinin ifadeleri alınarak başlayan soruşturmanın, Orhan Keklik’in ölüm nedeninin otopsi ile belirlenmes sonucu derinleşeceği bilgisi alındı.

44 yaşındaki Orhan Keklik, bir inşaattaki su birikintisinin içerisinde ölü bulundu. Keklik'in ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından belirlenecek.
Olay, sabah saatlerinde Mücahitler Mahallesi'nde bulunan inşatta meydana geldi. Orhan Keklik'i inşaat alanında bulunan su birikintisinin içerisinde hareketsiz yattığını gören çalışanlar durumu sağlık ekipleri ile polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Orhan Keklik'in yaşamını yitirdiğini tespit etti. Polis ekipleri de inşaat çalışanlarının ifadesine başvurdu. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Keklik'in cesedi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.