Cumhurbaşkanı Erdoğan'a özel tepsi ile 'Baklava'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a özel tepsi ile 'Baklava'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a özel tepsi ile 'Baklava'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, miting gösterisi sonrasına Gaziantep protokolü ile gerçekleştirdiği toplantı sırasında Şaşı Gurme Baklava tarafından ismine özel hazırlanarak kendisine sunulan baklavaya hayran kaldı."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, miting gösterisi sonrasına Gaziantep protokolü ile gerçekleştirdiği toplantı sırasında Şaşı Gurme Baklava tarafından ismine özel hazırlanarak kendisine sunulan baklavaya hayran kaldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şaşı Gurme'ye teşekkür ediyorum. Gastronomi kentine de bu lezzet ve görsel şölen yakışırdı" dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A ÖZEL SARAY BAKLAVASI

Gaziantep'in marka tatlarından birisi olanŞaşı Gurmetarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a özel saray baklavası hazırlandı. Şaşı Gurme Baklavaları Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Alpdoğan tarafından hazırlanan Saray Baklavası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan tam not aldı.

GASTRONOMİ KENTİNE YAKIŞIR BİR LEZZET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Şaşı GurmeSahibi Mustafa Alpdoğan tarafından hazırlanan özel Saray Baklavasını bizzat kendi elleriyle tattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tatlı ikramı için, "Gastronomi kenti Gaziantep'te böyle güzel ve özel bir baklavayı tatmak bir ayrıcalıktır. Hem görsel olarak hem de lezzet olarak tam bir şölen havası katılmış" dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A ÖZEL TEPSİ İLE BAKLAVA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyib Erdoğan'a özel hazırlanan Saray Baklavası, özel bakır tepsi içinde kendisine sunuldu. Üzerinde AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan yazan baklavaya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan tam not geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.