GELDE OYNA!

GELDE OYNA!
GELDE OYNA!

Yıllardır bu işi takip eden birisi olarak bu kadar futbol dışı konuşulan bir kulüp görmedim. Gaziantep FK’da takımın nasıl oynadığı, üç maçta henüz galibiyet alamadığı konuşulacağına Rumen teknik direktörün söyledikleri gündem oluyor. Oda, Gaziantep FK yönetimini, futbolumuzu, Türk futbolunu, yetmedi menejerleri, yetmedi oyuncuları yerden yere vuruyor. Ondan sonra gündem yaratıyor. Meydanı boş bulamayan yöneticilerin istediği oyuncuları almadığı bir teknik adam, attıkça atıyor… Ehh köşeye sıkışınca sadece konuşan birisi oldu. İcraat sıfır..
Mesala kendisi bir gazeteci arkadaşımıza dava açmaya kalktı, neymiş efendim hakkında iyi yazmamış. Aslında şu anda ben menejerlerin yerinde olsam hakkımı ararım. Bu teknik direktöre hesap sorarım. Çünkü, Gaziantep’i yerle bir etmesi bir yana, bu kez Türk futbolunu ve menejerleri bitiriyor. Burayı oldukça küçümsüyor.
Haa, kendisi İngiltere’den ve Premier Lig’den geldi ya… Veya İspanya La Liga’dan geldi ya burayı küçük görüyor. Geldiği yer, çalıştığı kulüpler ve orada kaldığı süreler ortada. Bir yılı zor tamamlayan Sumudica, ne hikmetse burada bizim yöneticilerimizin iyi niyetlerini suistimal yaparak kalmayı başardı. Acemiliklerinden faydalandı. İstedikleri olmayınca konuştukça konuştu.. Artık bu adamı kim susturur bilmiyorum ama, bu kez ağacın kurdu ağaca zarar vermeye başladı. Yani, Sumudica takıma zarar veriyor. Bu teknik adam böyle hareketlere ve açıklamalara devam ederse o zaman takım zarar görecektir.. Bizler dingil kırılmadan yol gösteriyoruz. Artık doğru yolu bulurlarsa…
İşte böyle bir ortamda gelde bugün Trabzonspor maçını oyna. Adam bangır bangır bağırıyor “Benim kadrom eksik, 14-15 kişiyle çalışıyoruz, lige hazır değiliz” diyor. Allah aşkına buna birisi şunu söylesin, bu takımı lige ben hazırlayacak değilim. Bu futbolcuları 3-4 aydan buyana çalıştırıyorsun bu adamlar nasıl lige hazır değil. O zaman bırak çalıştıracak ve bu takımı lige hazırlayacak biri gelsin.
Ondan sonra yönetime salla, menejere salla, futbolculara bağır çağır, basına tepki göster ve sonrada çık maç oyna. Ben futbolcuların ruh halini merak ediyorum. Bugünkü Trabzonspor karşılaşmasında futbolcuların nasıl oynayacağını merak ediyorum. Dilerim bu takım bugün kazanır.. Yoksa, milli maç tatiline gidecek olan Rumen teknik adam Romanya’dan döner mi dönmez mi bilmiyorum…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.