TAKIM RUHUNU BULDUK MU? NE'¦

TAKIM RUHUNU BULDUK MU? NE'¦
TAKIM RUHUNU BULDUK MU? NE'¦

Haftayı Eskişehirspor beraberliği, bir grup taraftarın tesisleri basması, sosyal medyadan tehdit vari açıklamalar ile geçirdik. Üstelik hoca istifa eder mi etmez mi? Diyerek papatya falları açarak geçirdi Gazişehir haftayı. Denizlispor'u deplasmanda yenerek büyük bir sükse yapan Osmanlıspor, bu kez rakip. Ne olur bilemem ama diyerek geçtik renkli camın karşısına. Mehmet Altıparmak, Segbefia'yı yeniden 11'e alırken Rıdvan'ın yokluğunda Mehmet Erdem'i hatırlamış. Poepon bu kez kadroda ama yedek. Kaptanlık bandını takan Sow, yetersiz olsa da yine kadroda. İlk 45 dakikada birbirini tartan biçen bir görüntü sergiledi iki ekipte. Kerim Avcı'nın 14. Dakikadaki golü olması çok kısır geçerdi bu maç. Golden sonra kendine gelen Gazişehir, rakibin ataklarına engel olurken zaman zaman da etkili olmaya çalıştı.Üstelik ilk kez beğenmdiğim bir oyun, sistem ve takım ruhu gördüm Gazişehir Gaziantep'te.

Bu takım haftalardan ne oynadığını bilmeden, saldım çayıra mevlam kayıra hesabı mücadele ediyordu. İstediği oyunu oynayamayan, takım olamayan, ne oynadıklarını kendileri dahi bilmeyen bir görüntü sergiliyorlardı. Maçın başından sonuna kadar kazanmayı arzulayan ve takım gibi oynayan, kontrollü mücadele eden bir ekip vardı sahada. Osmanlıspor, 12 maçlık galibiyetin ve namağlup ünvanının verdiği yüksek moralle çıktığı karşılaşmada maalesef akıllı oynayan, ne istediğini bilen bir Gazişehir buldu karşısında.

Eh.. Mehmet hocanın doğru tercihleri, deplasmanda ve lidere karşı nasıl oynaması gerektiğini bilerek takımını sahaya sürmesi ve oynatması artısı oldu bu maçın. Kerim Avcı, haftalar sonra takımına ilaç gibi gelen golünü atarken bu gol aslında camianın yeniden toparlanmasını, kenetlenmesini sağladı. Başkanın, teknik heyetin, futbolcuların, taraftarın ve kısaca şehrin morali yerine geldi. Hedef büyük, yol uzun ve meşakatli olmasından hayal kırıklığı yaşanıyordu. Bu galibiyet, yeniden dirilişin, takım olmanın ve birlikteliğin işareti oldu. İnanmak başarmanın yarısı dedik ya; işte inanırsan başarırsın. Gazişehir Gaziantep inandı ve başardı. Darısı bundan sonraki haftalara'¦

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.