GAZİŞEHİR'DE BAŞ DÖNDÜREN HOCA ARAYIŞI!

GAZİŞEHİR'DE BAŞ DÖNDÜREN HOCA ARAYIŞI!
GAZİŞEHİR'DE BAŞ DÖNDÜREN HOCA ARAYIŞI!

Mehmet Altıparmak ile yollarını ayıran Gazişehir Gaziantep yönetimi, yeni teknik direktör getirmek için harekete geçti. Kırmızı-Siyahlılar Samet Aybaba başta olmak üzere, Ertuğrul Sağlam ve Bayram Bektaş ismi üzerinde duruyor. Genel Sekreter Murat Güneri'nin bizzat görüştüğü teknik adamlar arasında en doğru karar kongreden sonra verilecek.

Gazişehir Gaziantep yeni sezonda Süper Lig'de mücadele etmeye hazırlanırken yönetim ise bir yandan kongre hazırlığı bir yandan teknik direktör arayışına başladı. Bugün yapılacak olan kongre öncesinde Gazişehir Gaziantep'te teknik direktör arayışı adeta baş döndürdü. Sosyal medyada bir çok teknik adam ismi gündeme gelirken öne çıkan isimse tecrübeli teknik direktör Samet Aybaba oldu.
MURAT GÜNERİ GÖRÜŞÜYOR
Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Genel Sekreteri Murat Güner'i teknik direktör konusunda gelen teklifleri değerlendiriyor. Kulüp Başkanı Adil Konukoğlu ile görüşmeleri sık sık değerlendiren Murat Güner'i, Samet Aybaba, Bayram Bektaş ve Ertuğrul Sağlam'ın menejerleriyle temas kurdu. Samet Aybaba isminin ön plana çıktığı görüşmelere son nokta kongreden sonra konulacak.
YA AYBABA, YADA SAĞLAM
Gazişehir Gaziantep'te gerek genç oyuncularına verdiği şansla ve gerekse lig tecrübesi nedeniyle Samet Aybaba ismi ön plana çıktı. Kulüp Başkanı Adil Konukoğlu'nun gelecekle ilgili planlarına uygun olarak en ideal isim Samet Aybaba olurken yöneticilerin ise temasları devam ediyor. Gazişehir yönetimi Samet Aybaba ile anlaşma yapamaması durumunda Ertuğrul Sağlam ile masaya oturacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.