Kafalar karıştı: Yasaktan sonra maçlar nasıl oynanacak ve izlenecek?

Kafalar karıştı: Yasaktan sonra maçlar nasıl oynanacak ve izlenecek?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koronavirüs önlemleri kapsamında yaptığı açıklamaya göre hafta sonları saat 20:00'dan sonra sokağa çıkmak yasak olacak. Peki futbolseverler, yasaktan sonra futbol maçlarını nasıl ve nerede izleyecek? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı yasaklardan sonra Süper Lig'de maçların nasıl seyredileceği soru işareti oldu. Maçları yapacaklar, İçişleri Bakanlığı'ndan alınan özel içinle sahaya çıkacak. Evinde yayıncı kuruluş bulunmayan vatandaşlar maçı canlı olarak seyredemeyecek.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, büyük kentlerde hafta sonu 10.00'dan önce ve 20.00'den sonra sokağa çıkmanın kısıtlanacağını açıkladı. Kıraathaneler kapatılırken lokantalar ise sadece paket servis hizmeti verecek.

Sergen'den yasak esprisi
Süper Lig'de özellikle büyük takımların maçı genellikle saat 19.00'da başlıyor. Hatta Beşiktaş Tekhik Direktörü Sergen Yalçın, "Sokağa çıkma yasağı 20.00'de başlıyor. Bizim maçlar 19.00'da başlıyor. İlk yarıyı oynayıp bırakacağız galiba" diyerek espri yaptı. Ancak futbolcu ve teknik adamların bu konuda sıkıntısı bulunmuyor. İçişleri Bakanlığı'ndan alınan özel izinle takımların maçları oynanmasında sakınca bulunmuyor.

En önemli soru: Nasıl izlenecek?
Esas sorun yayıncı kuruluştan hizmet almayan futbolseverlerin durumunun ne olacağı. Alınan kararla şifreli yayınlanacak maçları sadece yayıncı kuruluştan hizmet alabilenler canlı olarak takip edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.