Basına bıçaklı saldırı! Hangi gazeteciye saldırdılar?

Basına bıçaklı saldırı! Hangi gazeteciye saldırdılar?
Görevi Kamuoyunu Bilgilendirmek Olan Basın Mensupları Şehir Magandaları Tarafından Saldırıya Uğradı.

Uşak Egem Tv haber muhabiri olan meslektaşımız, kentsel dönüşüm Toki kavşağında meydana gelen trafik kazasını görüntülemek isterken ,olaya karışan şahıslar tarafından hakaretler ,küfürler edilerek,aynı zamanda fiziksel saldırıya da uğradı.

Olay anında profesyonel Tv kamerası saldırganlar tarafından vahşice parçalanarak kullanılmaz hale getirildi, Görev cihazlarımız paramparça ederek,maddi anlamda da çok ciddi zarar veren saldırganları çevredeki vatandaşlarda durduramadı.

Muhabirimizin aldığı darbe nedeniyle gözlüğü kırıldı.

Meslektaşımız zor anlar yaşarken,şehrin orta yerinde olan bu saldırıdan sonra ,salgırgan şehir eşkiyaları,olay yerinden hızla kaçarak uzaklaştı.

Şahısları arama çalışmaları, Uşak Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yürütülüyor.

Muhabirimize agza alınmayacak, insanlık dışı küfürlerle saldırıp ,gözlügünü ve kamerasını kıran ,şahıslar hakkında muhabirimiztarafından suç duyurusunda bulunuldu.

Olay sonrası,görgü tanıklarının beyanlarında,çok daha korkunç bir olayda açıga çıktı, görgü tanıkları ,saldırganların elinde büyük bir bıçak oldugu ve bir çok kez muhabirimize bıcak sallanarak saldırıldıgı söylerken , muhabirimizde ağır bıçak darbesi olabilir diye ambulansda çagırdıklarını söylediler.

Şehir eşkiyalarının ,olaydandan sonra kaçtıkları aracın plakası ,muhabirimiz tarafından polise verilirken olayla ilgili görüntüler ve çevre kameralarının incelenmesi istenildi, zaten salgırganların haber amaçlı çekilen ilk kamera çekimlerinde görüntüleride bizzat mevcut.

Emniyet güçlerinin saldırganları arama ve soruşturması sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.