YOLA DEVAM...

YOLA DEVAM...
YOLA DEVAM...

Gazişehir Gaziantep FK'nın Mehmet Altıparmak iler başladığı ligdeki çıkışı devam ediyor. Gençlerbirliği ve Boluspor ile aradaki puan farkını kapatan kırmızı siyahlı ekip 14. hafta sonunda 25 gol attı, buna karşılık kalesinde sadece 8 gol gördü.

Yani, hedefi şampiyon olarak Süper Lig'e çıkmak olan Gazişehir iyi gol atıyor ve az gol yiyor. Son oynanan Boluspor maçında takım, tam 9 net pozisyona girdi ve sadece 1 gol üretebildi. Standart bir Spor Toto 1.Lig müsabakasına göre bir hayli çok pozisyona giren Mehmet Altıparmak'ın talebeleri bu averaj tablosuna rağmen, atması gerekenden çok daha az gol attı. Gazişehir ilk yarının son maçlarına girerken kritik dönemeçte Giresunspor ile deplasmanda karşılaştı. Bolu maçında gibi yırtıcı ve agresif bir oyun sergileyen kırmızı siyahlı ekip 90 dakikaya tam 5 gol sığdırdı. 13. Haftaya kadar yalnızca bir gol atabilen Poepon Giresun deplasmanında Karadeniz'in hırçın suları gibi coştukça coştu, Bu güne kadar golcülüğü eleştirilen Poepon 2 gol attı, kaçırdı da. Kerim Avcı mükemmel oynadı, klas gollere imza attı, Gökhan öylesine. Mükemmel bir takım uyumu izledik.

Poepon; işi gol atmak, Bolu da öyleydi, galiba Gazişehir de yeniden özlenen golleri atmaya başlıyor.

Boluspor'da son 2 sezonda 36 gol atmış 'tescilli' bir golcü.. Tecrübeli ve pozisyon bilgisi daha yüksek bir oyuncuya dönüştü artık. .Aklı selim herkes senin sahadaki etkini görüyor ve 2 maç üst üste golle buluştuğunda nasıl bir gol makineye dönüşeceğini biliyoruz. artık üzerindeki baskıyı atmıştıve oyuna odaklandığını görüyorum. Giresun maçında farklı bir Poepon izledik. Gol atmaya değil oyuna odaklanan bir Poepon. goller kendiliğinden gelecek, göreceksin. Ve goller gelmeye başladı. Rahat bir duruş, özgüven ve yeni bir Poepon.

Evet bu maç çok önemli idi.

Üst sıraları, süper lige hevesimizin olup olmadığının tam olarak ifade edeceğimiz bir maçtı. Giresun'da yola beş golle devam dedik.

Eksiklerimize rağmen galibiyet güzel şey. Gençlerin, Bolu beyinin duraksaması lige renk getirdi. Ancak, hem Denizli hem deAdanademirsporYılmaz Vural rüzgarı ile bu amansız yarışta takipte. Dikkat'¦ Herkesin süper lig hevesini arttırdı.

Sezon başında şampiyonluk söylemleri olamayanlar bile potaya girdi.

Ama şu bir gerçek ki uzun zamandır izlediğim Gazişehrin en güzel maçlarından biri idi.

Zamanın nasıl geçtiğini anlamadık. Eeee 90 dakikada beş gol ve enfes bir futbol olunca

Bu art arda gelen galibiyetlerle şehir de şampiyonluk havasına girdi. Artık bu yoldan dönüş yok.

Her şeye rağmen 3 puan çok güzel.. Galibiyet güzel, beş gol çok daha güzel.

Şimdi haybeden beleş yere giden puanlara yanıyoruz. Ahh Yalçın Koşukavak ah '¦ Allah seni bildiği gibi yapsın...

Artık Gaziantepli futbolseverler bu takıma inanıyor ve güveniyor.. Emin adımlarla yola devam. Elinize yüreğinize sağlık çocuklar, tebrikler Mehmet Altıparmak Hoca ve ekibi'¦

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.