BÜYÜKEKŞİ DEVAM MI EDİYOR?

BÜYÜKEKŞİ DEVAM MI EDİYOR?
Gaziantep Futbol Kulübü'nde başkanlık dedikodusu devam ederken Mehmet Büyükekşi'nin devam edebileceği öğrenildi.

Gaziantep Futbol Kulübü Asbaşkanı Müslüm Özmen’in dün OLAY SPOR'a yaptığı açıklamasında, “Gaziantep FK’yı layık olan birine teslim ederiz. Şu anda öyle bir ortam yok” demesinden sonra mevut Başkan Mehmet Büyükekşi ve yönetim kurulunun görevine devam edebileceği öğrenildi. Büyükekşi’nin son kararı Gaziantep Valisi Davut Gül ile yapacağı toplantıdan sonra vereceği öğrenilirken devam etme olasılığının yüksek olduğu öğrenildi.

Ligin bitimine haftalar kala Gaziantep Futbol Kulübü’nde başkan Mehmet Büyükekşi’nin durumu belirsizliğini koruyor. Asbaşkan Müslüm Özmen’in, “Gaziantep Futbol Kulübü üzerinden kimse reklam ve siyaset yapmasın. Biz görevimizin başındayız. Şu anda bırakacağız diye bir şey yok. Bu bir bayrak yarışı, bayrağı yarış devam ederken bu kulübe layık birine teslim edeceğiz” demesinden sonra mevut başkan Mehmet Büyükekşi’nin devam edebileceği öğrenildi.

SON KARAR BÜYÜKEKŞİ’DE
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin Vali Davut Gül ile yapacağı toplantıdan sonra karar vereceği gelen bilgiler arasında. Lig bittikten sonra yeni sezon başlangıcının kısa sürede olmasından dolayı Gaziantep Futbol Kulübü’nün mevcut yönetimi kararsız kaldı. Göreve devam etmeyi düşünen Kırmızı-Siyahlı yöneticilerin son kararı Büyükekşi’nin Vali Gül ile yapacağı toplantı sonrasında vereceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.