Gökhan Alsan 2. lige gitti

Gökhan Alsan 2. lige gitti
Gökhan Alsan 2. lige gitti

Gazişehir Gaziantep ile yollarını ayırarak 2. lig ekiplerinden Samsunspor'a transfer olan Gökhan Alsan, yeni takımının formasını giydi. Gaziantep'ten neden ayrıldığı merak edilen bu futbolcu, Süper Lig'den 2. lige transfer olurken Samsunspor'u hak ettiği yere getireceklerini ifade etti.

Samsunspor'un yeni transferi Gökhan Alsan, "Bu kulüp bulunduğu ligi kesinlikle hak etmiyor. Kısa süre içerisinde layık olduğu yere takımı el birliği ile taşıyacağız" dedi.
Transferin son gününde 3 yıllık sözleşme imzalayan Gökhan Alsan, dün basının karşısına çıktı. Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısına Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, Teknik Direktör İrfan Buz ve Gökhan Alsan katıldı.
Yılport Samsunspor'a geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Gökhan Alsan, "Büyük Samsunspor camiasına katıldığım için çok mutluyum. Zor bir transfer oldu. Transferde emeği geçen başta başkanımıza, hocamıza ve herkese teşekkür ediyorum. Bu kulüp bulunduğu kulübü kesinlikle hak etmiyor. Kısa süre içerisinde layık olduğu yere takımı el birliği ile taşıyacağız. Kesinlikle adaptasyon sorunu yaşayacağımı düşünmüyorum. Saha dışında hocamız nasıl hırslı ve azimliyse ben de saha içerisinde o şekildeyim. En kısa sürede hazır olacağım. Ben aslında ikinci lige gelmedim. Bu kulüp hak ettiği yerde değil. En kısa sürede takımı üst tarafa çıkarmaya çalışacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.