Herkes durdu biz durmadık

Herkes durdu biz durmadık
Herkes durdu biz durmadık

Korona virüsü belası dünyayı kasıp kavururken, vatandaşın elinden düşmeyen bir şey vardı oda telefonlar. Telefonlar artık çağın gereği haberleşme ve konuşma yerine haber alma ve düşüncelerini sosyal medyadan çevreye aktarma aracı olmaya dönüştü. Bizde bu süreçte arz-talep dengesini karşılamak işimizi yapmak amacıyla yayıncılıkta yerelden ulusala ders niteliğinde yayınlar yaptık.

OLAY NE YAPTI..?
Televizyon, gazete, e-gazete, internet sitesi ve sosyal medya mecralarında faaliyet gösteren Olay Medya Grubu olarak, 12 Mart 2020 tarihinden bu yana ilan edilen sokağa çıkma kısıtlamalarının olduğu günlerde dahil hemen hemen hergün canlı yayınlarla Gaziantep’i habersiz bırakmadık.

SORULARIN CEVABI BURADA
Halkın medyası olma çizgisini hiçbir zaman bırakmayan Olay medya, halktan gelen soruları direk muhattaplarına yönelterek çözüm anlamında önemli adımlar attı. Yasaklar, acil durumlar, esnafın durumu ve yasaktan muaf kişiler konusunda birçok konuyu gündeme taşıdık ve vatandaşın gözü kucağı olmaya devam ettik.

VALİ GÜL UYARDI…
10 Mart’tan bu yana 1 Haziran sürecine kadar Gaziantep’te uygulanan korona tedbirlerini anlatan Gaziantep Valisi Davut Gül, benim sunumunu yaptığım Deneyimli Gazeteci Raci Dölek ile canlı yayında konuştu: “Vatandaşımız hasta olunca suçlu değil. Suçlu olan hastalığı bilmeden yayılmasına neden olan insanlardır. Biz onun için sosyal izolasyon, mesken, maske ve hijyen kurallarına uyulmasını istiyoruz. 1 Haziran’dan sonra birçok yasağın kalkmasıyla Gaziantepliler kesinlikle kuralları çiğnemesinler. Çünkü, hastalık halen etkin durumda, tedbirimizi alalım virüsle mücadeleye devam edelim” dedi.

FATMA ŞAHİN HİZMETTE
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’de Olay Tv canlı yayınına katılarak Gaziray’da gelinen son noktayı ve Gaziantep’e taşınan suyun yolculuk hikayesini anlattı. Korona tedbirleri kapsamında belediyenin yaptığı çalışmaları, Ramazan ayı boyunca yapılan yardımları ve sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirerek altyapı ve asfaltlamada yapılan hizmetleri anlattı.

Yani kısacası Ramazan ayının verdiği rahatlık, kısıtlamaların getirdiği evde kalma günlerinde biz yine dışarıdaydık. Haber ekibimiz, canlı yayın ekibimiz ve yayın ekibimizle birlikte herkes durdu biz çalıştık ve siz habersiz kalmayın diye çalışmayada devam edeceğiz. Tek destekçimiz siz değerli okuyucu ve izleyicilerimiz…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.