Uzer'den Regaip Kandili mesajı

Uzer'den Regaip Kandili mesajı
Uzer'den Regaip Kandili mesajı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Ahmet Uzer, bu gecenin duaların Yüce Mevla'ya sunulduğu ve onun rahmetinden af istenildiği umut, huzur ve müjde gecesi olduğunu söyledi.

Uzer, mesajının devamında, "Regaip gecesi, müminlere Allah'ın rahmetinin bol bol ihsan edildiği, yapılan dua ve ibadetlerin kabul edildiği gecedir. Bu mübarek günlerde birlik ve beraberliğimizin daha da kuvvetlenmesi için elimizi, gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese, akraba ve dostlarımıza açmalı, sevgi ve kardeşlik ortamına vesile olmalıyız. Mübarek üç aylardan ilki olan Recep ayı ile başlayıp, Şaban ayı ile devam eden ve Ramazan ayı ile taçlanan mukaddes günlerin başlangıcı olan Regaip Kandili; kendimizi yenilememiz, geçmişimizi muhasebe ederek geleceğimizi planlamamız için büyük bir fırsattır. Allah'ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Regaib Kandili'nin ve girmiş olduğumuz üç ayların İslam Alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.

Uzer, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimizin, vatandaşlarımızın ve İslam Alemi'nin Regaip Kandili'ni ve üç aylarını tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı Allah'tan niyaz ediyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.