E-Ticarette Instagram “Batuhan Şahindokuyucu”

E-Ticarette Instagram “Batuhan Şahindokuyucu”
E-Ticarette Instagram “Batuhan Şahindokuyucu”

Popüler fotoğraf ve video paylaşım sitesi Instagram'ın hızla büyümesi devam ediyor. Başlangıçta sadece kısa videoların paylaşıldığı bir platform olan Instagram’ın günümüzde markaların ürünlerini tüketicilerle buluşturmak isteyenlerin doğru hedef kitlesiyle buluşmasını sağlayan doğrudan satış ve pazarlama kanalı olarak öne çıktığını söyledi.

Instagram, aylık 800 milyonun üzerinde aktif kullanıcıya sahip ve etkili bir şekilde kullanıldığında platform harika bir pazarlama aracı olduğuna değinen Batuhan Şahindokuyucu “Büyük bir büyüme görmesine rağmen, bu görsel tabanlı sosyal medya platformunda, takipçilerinizi artırmak ve hedef pazarınıza organik olarak ulaşmak oldukça kolaydır.“ diye de konuştu.

Instagram özgün ve güvenilir

Instagram doğru amaca hizmet ettiği sürece güçlü ve ikna edicidir diye ifade eden Batuhan Şahindokuyucu; Instagram’ın özgün ve güvenilirliğinden de bahsetti. Ayrıca markaları için hızlı ve efektif sonuçlar doğurduğundan hedef kitlenizin ihtiyaçlarına göre oluşturulmuş içeriklerle Instagram reklamlarını da kullanarak ticari yapılanmanızı bir üst seviyeye çıkarabilirsiniz diye de ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.