UYUŞTURUCU TACİRLERİ POLİSTEN KAÇAMADI

UYUŞTURUCU TACİRLERİ POLİSTEN KAÇAMADI
UYUŞTURUCU TACİRLERİ POLİSTEN KAÇAMADI

Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği görevlilerimizce Güneykent mahallesinde yapılan yol kontrollerinde; kontrol noktasında durmayarak kaçan 27 .. .... plakalı araç kovalamaca neticesinde ekiplerimizce yakalanmış, araç içerisinde bulunan A.T ve K.T isimli şüpheli şahısların yapılan üst aramalarında, 89 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi ile uyuşturucu madde satışından kazanıldığı değerlendirilen bin 150 TL para, bir adet tabanca ve 5 adet dolu fişek ele geçirildi. Haklarında yapılan yasal işlemler sonrası adli makamlara sevk edilen şüpheliler tutuklanmıştır.

4 Kilo 115 Gram Metamfetamin (Ateş-Buz) Ele Geçirildi

İlimiz genelinde daha sağlıklı ve güvenli ortamın oluşturulması ve sokak suçlarının azalması için, Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti ile Uyuşturucu Satıcılarının yakalanmalarına yönelik Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerimizce yapılan çalışmalar sonucu;

Şahinbey İlçemiz Yeşilevler mahallesinde bulunan bir ikamete yapılan operasyonda, 4 kilo 115 gram metamfetamin (ateş - buz) ele geçirilmiş, olayla ilgili yakalanan 5 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatılmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.