GAZİANTEP FK LİGE HAZIR..!

GAZİANTEP FK LİGE HAZIR..!
Gaziantep Futbol Kulübü, Kalyon Stadı'nda futbolcuların tamamının forma giydiği bir antrenman maçı yaptı. Hafta sonu Ankaragücü ile karşılaşacak olan Kırmızı-Siyahlı takımda teknik direktör Marius Sumudica ise oyuncularını tribünden izleyerek eksikleri not aldı. Tam 3 aylık bir aradan sonra sahaya inen Gaziantep FK, Pazar günü kendi sahasında Ankaragücü ile karşılaşacak.

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü, 14 Haziran Pazar günü ligin 27. haftasında karşılaşacağı Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-siyahlılar, bu kapsamda, yaklaşık 3 ay sonra Gaziantep Kalyon Stadı'nın çimlerine ayak basarak bir antrenman maçı yaptı. Teknik Direktör Marius Sumudica yönetiminde, tüm futbolcuların katılımıyla gerçekleştirilen antrenman maçı 11’e 11 olarak iki takım halinde oynandı.
İki takım halinde mücadele eden ve çift kale maç yapan Gaziantep Futbol Kulübü oyuncularının, istekli olduğu gözlendi. Teknik heyet ve futbolcular dışında kimsenin stada alınmadığı maçta Kırmızı-Siyahlı takım, Ankaragücü maçının provasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.