GURURUMUZ DEV ADAMLAR

GURURUMUZ DEV ADAMLAR
GURURUMUZ DEV ADAMLAR

Futbolda dibe vurduğumuz şu günlerde bizleri mutlu eden basketçilerimiz var. Hele hele bu sezon daha iyi oynayan, şehrimizin adına yakışan oyunlarıyla alkış alan bir takım izliyoruz. Banvit karşısında alınan galibiyet, "Zirvede bizde varız" dedirtsede artık herkes Gaziantep Basketbol'u kabullenmeye başladı. Süper Lig'de olmak, orada tutunmak ve üstelik bu denli bir başarıyı elde etmek her babayiğidin karı değil. Gaziantep Basketbol takımı, geçtiğimiz yılların tecrübesiyle iyi bir transfer politikasıyla bu işi götürdü. En iyi oyuncuları kadrosuna kattı, sivrilen isimleri gönderdi ve gelenlerde herşeyiyle takıma katkı sağlıyorlar. Basketçilerimiz izlerken büyük keyif alıyorum. Koltuğumuza oturup Gaziantep Basketbol takımının maçlarını izlerken, keyifle ve rahatlıkla izleyebiliyoruz. Futbolda yapamadığımız bu keyfi, basketbolda yapıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Sezon başında yapılan doğru hamleler, doğru transferler bugün başarıyı beraberinde getirdi. Daha önceki başkan Deniz Köken, şimdiki mevcut başkan Cengiz Şimşek'in basketbolu sevmesi aslında Gaziantep için büyük bir şans. Üstelik, basketbolun artık kurdu olan, federasyonda etkili olan ve Türk basketbolunda iyi bir idareci olan Boray Dai gibi bir genel menejere sahip bu kulüp. Üstelik, bir kaç ay önce bayrağı devralmasına rağmen yıllardır bu kulübün içerisinde görev alıp ikinci başkanlık yapan Cengiz Şimşek'in olması zaten ayrı bir şans. Teknik ekip ve oyuncularla iyi bir aile ortamı oluşturan Şimşek başkan, ben basketbolu daha iyi noktalara çıkaracağına inanıyorum. Zamanının büyük bir bölümünü takıma ve maçlara ayırıp, eski Beslenli günleri bizlere yaşatacağına inanıyorum. Çünkü, basketbolu seviyor, takımla ilgileniyor, moral verip oyuncuların yanında olduğunu gösteriyor. İnanıyorum ki, Gaziantep Basketbol takımı, nasıl Banvit'i, nasıl Galatasaray'ı mağlup ettiyse bundan sonraki süreçte de en iyi sonuçları alacaktır.

Artı bir parantezde baş antrenör Nenad Markovic'e açmak istiyorum. Boşnak hocanın kariyeri ortada. Başarılı bir isim. Gaziantep'e geldiği günden buyana da güzel işler yaptı. Bu sezonda takımını en iyi şekilde idare ediyor. Başarılı Koç ile bu takımın zirveye çıkacağına inanıyorum. Futbolda yaşayamadığımız heyecanı basketbolda bize yaşattıkları için herkese teşekkür ediyorum. Emeği geçenleri kutluyorum...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.