Samican Keskin nereye gitti?

Samican Keskin nereye gitti?
Samican Keskin nereye gitti?

2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele veren Manisa BüyükşehirBelediyespor, Spor Toto 1. Lig ekiplerindenGazişehirGaziantep Futbol Kulübü'nün25yaşındaki orta saha oyuncusuSami Can Keskin'i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kazandırdı. HalilOnultmakSpor Tesisleri'nde düzenlenen ve kulüp başkanıMevlütAktan'ında yer aldığı imza töreninde kendisini sezon sonuna kadar Manisa BüyükşehirBelediyespor'luyapan imzayı atanSami Can Keskin, Manisa BüyükşehirBelediyespor'da16 numaralı formayı giyecek.

Başkan Aktan, " Gaz işehir Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Adil Sani Konukoğlu ve Yönetim Kuruluna Teşekkür Ediyoruz"

HalilOnultmakSpor Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Manisa BüyükşehirBelediyesporKulübü BaşkanıMevlütAktan, "Bu transferin gerçekleşmesindekulübümüzekolaylık sağlayanGazişehirGaziantep Futbol Kulübü BaşkanıAdil Sani Konukoğlu'na ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. Ligin ikinci yarısında çok zor bir yolculuk bizi bekliyor. Teknik heyetimizin raporu doğrultusundaGazişehirGaziantep Futbol Kulübü'nden 25yaşındaki orta saha oyuncusu Sami Can Keskin'i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadromuza kazandırdık. Bu transfer her iki taraf içinde hayırlı, uğurlu olsun" diye konuştu.

Keskin, " Umarım Bu Yolun Sonu Şampiyonluk Olur"

Sezon sonuna kadar kiralık olarak Manisa BüyükşehirBelediyespor'unbaşarısı için ter dökecek olan Sami Can Keskin ise imza töreninden sonra yaptığı açıklamada, " Manisa BüyükşehirBelediyespor'ungeçtiğimiz sezon yaşadığı şampiyonluğu ve bu sezonda ilk yarıda gösterdiği performansı yakından takip ettim. Hem kendi hedeflerim hem de Manisa BüyükşehirBelediyespor'unhedeflerinin örtüştüğü için böyle bir tercih yaptım ve Manisa BüyükşehirBelediyespor'ageldim. Sezon sonuna kadar takımımın başarısı için elimden geleni yapacağım. Umarım yolun sonu şampiyonluk olur. Her iki taraf içinde hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Futbola 2003 Yılında Kuzey Adanaspor'un Altyapısında Başladı

Manisa BüyükşehirBelediyespor'unsezon sonuna kadarGazişehirGaziantep Futbol Kulübü'nden kiralıkolarak renklerine bağladığıSami Can Keskin, 2003 yılında futbola Kuzey Adanaspor'un altyapısında başladı ve filiz lisansı çıktı. 2006 yılında Adanaspor'a transfer olan Sami Can Keskin, 2011 yılında Adanaspor'da profesyonelliğe adım attı. 2013 yılındaEyüpspor'akiralık olarakverilen Sami Can Keskin, daha sonra yeniden kulübü Adanaspor'a geri döndü.2016 yılında Adanaspor'la sözleşmesini karşılıklı olarak sona erdiren Sami Can Keskin, 2017 yılındaGazişehirGaziantep Futbol Kulübü'nün yolunu tuttu.GazişehirGaziantep Futbol Kulübüyle sözleşmesi 2020 yılına kadar devam eden Sami Can Keskin, 2018-2019 futbol sezonunun bitimine kadar Manisa BüyükşehirBelediyespor'dakiralık olarak forma giyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.