Marius Sumudica 2 yıllık imzaladı

Marius Sumudica 2 yıllık imzaladı
Marius Sumudica 2 yıllık imzaladı

MARİUS SUMUDİCA
İMZAYI ATTI!

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, teknik direktör Marius Sumudica ile sözleşme imzaladı. Kulüp Başkanı Adil Konukoğlu'nunkatıldığı imza töreninde Rumen teknik adam 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeni sezonda Süper Ligde mücadele edecek olan Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, Teknik Direktör olarak Marius Sumudica ile sözleşme imzaladı. Tesislerde gerçekleştirilen imza törenine Kulüp Başkanı Adil Konukoğlu ve yöneticiler katıldı.

2 YILLIK İMZALADI
Gazişehir Gaziantep ile sözleşme imzalayan Romanyalı teknik direktör Marius Sumudica iki yıllık sözleşme imzaladı. Sumudica, imza töreninde yüreklere su serpti.

KONUKOĞLU GÜVENİYOR
Başkan Konukoğlu Süper Ligde görev almış bir teknik direktör ile anlaştıklarını belirterek, Süper Ligde başarılı olacaklarına inandığını söyledi. Rumen teknik direktör Marius Sumudica'ya başarılar dileyen Konukoğlu, transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

SUMUDİCA HEDEF BELİRLEDİ
Gazişehir Gaziantep'in çiçeği burnunda teknik direktörü Marius Sumudica, iyi bir kulübe geldiğini belirterek, yeniden Türkiye'ye geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Rumen teknik adam Gazişehir Gaziantep ile Ligde en iyi sonuçları alacaklarına inandığını belirterek, "Hedefimiz ilk iki sezonda Ligde iyi yerlere gelmek. Transfer konusunda başkanımızla görüşüyoruz. Takımımıza katkı sağlayacak oyuncular alacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.