Saha ve Puan durumu'¦!

Saha ve Puan durumu'¦!
Saha ve Puan durumu'¦!

Sahadaki görüntüye bakınca " aman allahım " diyoruz. Bu takım nedir böyle, üç pası bir arada yapamayan, pozisyona giremeyen ve en altlarda boğuşan takıma adeta kendi kendimize pozisyon veren bir takım.
Bizler basın trübününde, taraftarlar kendi yerlerinde, başkan ve yöneticiler protokolde, inanıyorum ki, Mehmet Altıparmak'ta kulübede kahroluyordur.
Çünkü ; kaptanı Sow olan, kalesinde Günay'ı, defansında Ahmet'i, orta alanda Gökhan'ı, Segbefia'sı, Oğulcan'ı olan bir takım neden böyle.
Üç maçlık zorlu seriden sonra artık rakiplerde, fikstürde kolay derken az kalsın en kolay gördüğümüz, kendi evimizdeki Afyonspor takımına takılıyorduk.
Ben şuna katılırım. İki haftalık bu uzun ara üç maçlık seri yakalayan takım için handikap olabilir. Tamam ama bu takımın maddi ve manevi kalitesini sahaya yansıtmalı ve rakiplerine bunu göstermenin yanında, hissettirmelidir. Bırakın sahadaka oynayanları, kulübesinde Yalçın'ı, Nihat'ı, Kenan'ı, Erhan'ı olan ve Del Walle gibi ismin 18'e bile giremediği takımın bu kadar kötü olmaya hakkı olmasa gerek.
Bunlar sahadakiler ama sonrasında dört maç 12 puan alan bir takım var ve puan cetvelinde ilk iki ile arasındaki puan farkını iki maça indiren bir takım var.
Onun için sonuçlara şapka çıkartırken, lütfen oyun anlayışı, hırsı, oyun disiplini, mücadelesi ve kalite anlamında lütfen analiz diyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.