Futbolcular şansızlıktan yakındı

Futbolcular şansızlıktan yakındı
TFF Süper Lig'in 29. hafta mücadelesinde Gaziantep Futbol Kulübü sahasında Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Gaziantep FK oyuncuları açıklamalarda bulundu. Kırmızı-Siyahlı takımın oyuncuları, şansız bir gol yediklerini söylediler.

Junior Morais: Takım arkadaşlarım gibi son dakikaya kadar mücadele ettik. Bu beraberlik başımızı öne eğdirdi ama bundan ders çıkarmalıyız. Şanssız bir penaltı oldu. Maç da berabere bitti.

Oğuz Ceylan: Maçın başından sonuna kadar çok iyi mücadele ettik. 1-0 öne geçtik. Şanssız bir penaltı golü yedik. İki haftadır verdiğimiz mücadele geride kalan haftalar için umut veriyor. Matematiksel olarak ligde kalmayı garantileyene kadar bu mücadeleyi vereceğiz. 1-0 öndeyken de iyi oynadık. Fredy'nin direkten dönen topları var başka bir şey aklıma gelmiyor. Bazen futbol şansı da yanınızda olması gerekir. Bugün yanımızda değildi.

Kayode: Sıkı çalışmaya devam edeceğiz. Bugün futbol şansı yanımızda değildi. Biz daha iyi oynadık. Gelecek haftalarda 3 puan istiyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.