İşte Gaziantep’in Sağlıkta “KORONA KAHRAMANLARI”

İşte Gaziantep’in Sağlıkta “KORONA KAHRAMANLARI”
Korona’da Gaziantep’i tekli rakamlara düşürenler kimler?

Türkiye’nin nüfus açısından Suriyeliler ile birlikte 3 Milyon nüfus ile 4’ncü büyük kenti haline gelen Gaziantep’in iki aydan bu yana korona virüs belası ile uğraşan sağlık çalışanlarının yoğun mücadelesi sonucunda son 10 günden bu yana tekli rakamlara düşürmeyi başardıkları Korona kahramanların yoğun mesaisi sayesinde gerçekleşti.

İŞTE GAZİANTEP’İN TEKLİ RAKAMLARI
Son 10 günden bu yana vefat ve vaka tekli rakamlara düşerken, çiftli rakamlarda da test ve iyileşen hasta sayıların yer aldığı ifade edildi. Bu arada Gaziantep’te korona virüs mücadelesi veren sağlık çalışanları başarılı notlar alırken, bir ekip halinde çalışmalarından dolayı korona ile mücadelede başarılı oldukları öğrenildi.

İŞTE GAZİANTEP’İN KORONA KAHRAMANLARI KİMLER?
Gaziantep’in yaklaşık 2 yıldan bu yana Sağlık Müdürlüğü’nü yapan Nöroloji Uzmanı Dr. Serdar Sarıfakı, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzman Doktor Davut Vecdi Ersöz, Acil Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr.Vejdi Yıldız, Halk Sağlığı Başkan Yardımcıları Kardiyolog Uz.Dr. Burcu Günsoy ve Dr.Cihat Rifat Yılmazer gelirken, Gaziantep’in korona virüste en yoğun hastanelerinin başında gelen Dr.Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Mesut Özkaya ve ekibi Dahiliye Uzmanı Dr.Cem Basmacı, Kalp-Damar Uzmanı Dr.Gökalp Güzel, Doç.Dr. Hayati Deniz, canla başla çalışan doktorlar olarak ön plana çıktıkları belirtildi. Ayrıca; yine en yoğun korona virüs hastasının bulunduğu Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi’nin Başhekimi Dr.Ertuğrul Kılıç, 25 Aralık Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Emin Türk, Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Ilgın Türkçüoğlu başarıda ön planda oldukları belirtildi.

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ’NE KORONA ALKIŞI
Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ali Gür; hastalarda plazmaları deneyerek, yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı takdir kazanırken, Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Prof.Dr. Suat Zengin ile Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr. Yusuf Zeki Çelen’in yapılan çalışmalarda başarıkı oldukları ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.