GAZİANTEP FK TOPLANIYOR

GAZİANTEP FK TOPLANIYOR
Gaziantep Futbol Kulübü en geç 10 Mayıs’ta toplanma kararı aldı. Kırmızı-Siyahlı takımın Genel Sekreteri Müslüm Özmen, ligin 12 Haziran'da başlamasını beklediklerini ve bu doğrultuda takımın 5 ila 10 Mayıs arasında toplanarak çalışmalara başlayacağını söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil'in Bilim Kurulu ile yapacağı görüşmeden sonra Ligin ne zaman başlayacağı konusunda karar verileceğini dile getiren Gaziantep Futbol Kulübü Genel Sekreteri Müslüm Özmen, kendilerinin en geç 10 Mayıs’a kadar top başı yapacaklarını söyledi. Federasyonun yeni sezon öncesinde 8 maçı tamamlamayı düşündüğünü dile getiren Müslüm Özmen, "Bu süreci biran önce netleştirmek gerekiyor. Federasyon ligi oynamaktan yana. Bizlerde kulüp olarak sezonun tamamlanmasını istiyoruz. Çünkü bu süreçte kulüpler zor durumda kalıyor. Şu anda ligin en rahat Kulübü Gaziantep Futbol Kulübü’dür. Biz pandemi başlayana kadar teknik heyet ve futbolcularımızın tüm alacaklarını ödedik. Şu anda dahi çalışanların maaşlarını ödemeye devam ediyoruz. Ams, biran önce tarih belli olmalı. Bunun için Federasyon bilim kurulu ile görüşecek ve ligin 12-13-14 Haziran'da başlamasını bekliyoruz"dedi.

HOCAMIZ VE FUTBOLCULAR GELMEYE HAZIR
Gaziantep Futbol Kulübü Genel Sekreteri Müslüm Özmen, yurt dışında olan Teknik heyet ve futbolcuların gelmeye hazır olduklarını belirterek, "Hocamız ve futbolcularıımız gelmek için bizden haber bekliyorlar. Bilim kurulu kararından sonra gelmeleri için tarih vereceğiz. Daha sonra burada toplanarak kalan 8 maç için hazırlıklara başlayacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.