Cinayetin nedeni ne? Kuş mu?, Gasp mı?, Kız mı?

Cinayetin nedeni ne? Kuş mu?, Gasp mı?, Kız mı?
Cinayetin nedeni ne? Kuş mu?, Gasp mı?, Kız mı?

Cinayetin ne için işlendiği henüz belli olmazken, perde arkasında kız yüzünden olma ihtimalinin fazla olduğu ileri sürülürken, gasp ve kuş cinayeti olma ihtimalinin de bulunduğu öne sürüldü. Öldürülen 15 yaşındaki Tamer Yiğit’in yakınları cinayet zanlısı 17 yaşındaki Can Fayat Aslan’ın Vatan mahallesinde bulunan oturduğu apartmanı da yaktıkları, ancak itfaiye ekipleri yangını büyümeden söndürdükleri öğrenildi.
ÖLDÜRÜLENİN ENİŞTESİ GASP DİYOR!
Dün akşamüzeri Şahinbey ilçesine bağlı Vatan Mahallesi’nde bıçaklanarak öldürülen 15 yaşındaki Tamer Y.’nin eniştesi Ömer A., olayın kuş ya da ‘kız meselesi’ nedeniyle yaşanmadığını belirtti. Olayın gasp nedeniyle gerçekleştiğini söyleyen Ömer A., çocuğun gasp edilmeye çalışıldığını, direnince de öldürüldüğünü ifade etti.
OLAY NASIL OLDU?
Vatan Mahallesi Hz. Yakup Cami yakınlarında dün akşamüzeri çıkan olayda 15 yaşındaki Tamer Y., aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralandı. Kanlar içinde yere yığılan Tamer Y., olay yerine gelen 112 ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tamer Y., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.