Haluk Tatar, KizlarSoruyor’da sorularınızı cevaplıyor.

Haluk Tatar, KizlarSoruyor’da sorularınızı cevaplıyor.
Haluk Tatar, KizlarSoruyor’da sorularınızı cevaplıyor.

Türkiye’nin en büyük sitelerinden KizlarSoruyor, uzun yıllardır üyelerinin birbirlerinin sorularını yanıtladığı bir site olarak Türkiye’nin en çok ziyaret edilen sitelerinden olmaya devam ediyor.

Sitenin en önemli özelliği; üyelerin birbirlerinin sorularına cevap vermelerinin yanı sıra her geçen gün yeni özelliklerle sitenin dinamik bir özelliğinin olmasıdır. Nitekim ilk yayınlanmaya başladığı günden bugüne geçen zaman içerisinde soru – cevap sitesi olarak yayın hayatına başlayan sitenin zaman içerisinde farklı içeriklerle yayın hayatına devam ettiği görülüyor.

KizlarSoruyor’un en son projelerinden biri de Bi’bilen projesi.

Bi’bilenler KizlarSoruyor kullanıcılarına alanlarıyla ilgili cevaplar veriyor.

Bi’bilen projesi, KizlarSoruyor’un her şeyden öte bir soru – cevap sitesi olması hasebiyle kullanıcılarına daha profesyonel bir yardım sunmak amacıyla düzenlediği bir projedir.

Bi’bilenler KizlarSoruyor’da üyelerin sorularına cevap veren uzman üyelerdir. Sitede sorulara cevap veren Bi’bilen yelpazesi oldukça geniştir. Avukatlardan diyetisyenlere tıpçılardan profesyonel şeflere kadar sitenin uygun kategorilerinde onlarca farklı Bi’bilen isim KizlarSoruyor kullanıcılarına yol göstermektedir.

Bi’bilenlere soru sormak oldukça kolay.

KizlarSoruyor’da Bi’bilen üyelere soru sormak ise oldukça kolay. Siteye üye olan herkes, KizlarSoruyor’un Bi’bilen üyelerine soru sorabiliyor. Bunun için tek yapılması gereken soru içeriği girildikten sonra soru ayarlarından Bi’bilen’i soruyu cevaplamak için davet etmek.

Sitedeki Bi’bilenlere soruya davet edildikten sonra bir bildirim gidiyor. Bu bildirimi alan Bi’bilenler sorduğunuz soruya cevap içeriğini giriyorlar.

Her kategoride Bi’bilenler

Sitenin onlarca farklı kategorisinin neredeyse tamamına hitap eden bir Bi’bilen üye var. Bi’bilenler tarafından ilgili soruya girilen cevap; cevap içeriklerinin en üstünde yer alıyor. Bu sayede örneğin; hukuki bir sorunu ile ilgili soru soran bir üyenin o soruya girdikten sonra göreceği ilk cevap, Bi’Bilen üyenin girdiği cevap oluyor.

KizlarSoruyor’a senelerin verdiği tecrübesini site üyelerine aktaran Bi’bilenlerden biri de Kişisel Gelişim Uzmanı, Yazar ve Youtube yayıncısı Haluk Tatar.

KizlarSoruyor’da eğitim & kariyer ile kişilik & karakter kategorilerinde soruları cevaplayan Haluk Tatar, 1979 doğumludur. İTÜ Yüksek Makine Mühendisi olan Tatar’ın kendi yazılım, e – eğitim ve kariyer danışmanlık şirketleri bulunmaktadır.

Haluk Tatar, alanıyla ilgili en sık aldığı sorularıysa şu şekilde belirtiyor:

· Youtube’da bir kariyer oluşturmak ve kanal açmak nasıl yapılabilir?

· Üniversite ve meslek seçiminde nelere dikkat etmem gerekir?

· Sokaktaki insan için ekonomiye dair temel bilinmesi gereken kavramlar nelerdir?

· Kişisel gelişimimde ne gibi eksiklerim var ve bunları nasıl giderebilirim?

· Gereksiz konularla vakit kaybetmeden zaman yönetimini nasıl yapabilirim?

Özellikle Youtube kanalında yaptığı faydalı yayınlarla kamuoyunun takdirini kazanan Haluk Tatar, eğitim ve kariyer danışmanlığı alanında takipçilerine yol ve yöntem göstermeyi kendine bir misyon edinmiş. KizlarSoruyor’da da bu misyonu doğrultusunda paylaşımlar yaparak site üyelerine yol göstermeye çalışıyor.

Siz de KizlarSoruyor’un birbirinden kaliteli Bi’bilen üyelerine sorular sorun ve size yol gösterecek cevaplarını alın. Bunun için hemen üye olun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.