Bülent Uygun Gaziantep’e hazırlanıyor

Bülent Uygun Gaziantep’e hazırlanıyor
Kayserispor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Gaziantep Futbol Kulübü ile yapacakları maçı kazanacaklarını belirterek, “Gaziantep’ten galibiyet alarak ikinci yarıya umutlu başlayacağız” dedi.

Bülent Uygun, Gaziantep maçından galibiyet alarak ikinci yarıya umutlu başlamak istediklerini belirterek, sözlerine şöyle devam etti:
"Gaziantep takımı yeni kuruldu ve 20’nin üzerinde transfer yapıldı, hepsi birbirinden çok güçlü. Belki şu anda ligde en güçlü ekonomiye sahip camiadan bahsediyoruz. Ben Gaziantep’te 2 sefer çalışma şerefine nail olmuştum ve birinde kümede tutmayı başarmıştım ve sonraki sene geldiğimde ise takımın ekonomik anlamda 2 sene boyunca ödenmeyen paralar ve üstüne kadro yapısı itibariyle taraftarların yönetimle arasındaki problemden dolayı bir de futbolcu intihar edince ben hariç herkes süreci kabullendi. Ben de sonradan kabullendim. Çünkü tek başıma yapabileceğim bir şey yoktu. Güzel günler geçirmiştik orada ama onun yerine şimdi Gaziantep FK’nın kurulması ekonomi anlamında öyle güçlü bir şehrin böyle bir takıma ihtiyacı vardı. Dolayısıyla çok iyi bir takım ve onlar da kazanmak isteyecekler ama biz de hem iyi futbol oynayarak, hem de futbol adına bütün güzellikleri sahada sergileyerek İnşallah kazanan taraf olarak ikinci yarıya umutlu bir şekilde gireceğiz diye düşünüyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.