VAR’DA NELER KONUŞULDU?

VAR’DA NELER KONUŞULDU?
Gaziantep Futbol Kulübü’nün 90+4’te Kayode’nin şık rövaşata vuruşu sonrasında kazandığı golün 4 dakika sonra iptal edilmesi spor camiasının tepkisine neden oldu. Bu 4 dakikalık süreçüe VAR odasında neler konuşulduğu merak edilirken, spor yorumcuları MHK ve VAR yetkililerinin bu 4 dakikada neler konuştuğunu sorarken hakem Alper Ulusoy’un kulağına söylenen cümleler tartışma konusu oldu.

Galatasaray ile Gaziantep Futbol Kulübü arasında oynanan maçın uzatma dakikalarında yaşanan kaos tüm spor camiasının dikkatini çekti. 90+4. dakikada sağ kanattan açılan ortada Galatasaray savunmasının uzaklaştırmak istediği topla buluşan Twumasi'nin şutunu Okan oyun alanına çeldi. Dönen topu alan Kenan Özer'in ortasında altı pas üzerinde Kayode, şık röveşata vuruşunda topu filelerle buluşturdu. Ancak bu golden 4 dakika sonra VAR'a giden ve pozisyonu inceleyen Alper Ulusoy, gol pozisyonu öncesinde köşe gönderi bayrağında Oğuz Ceylan'ın Jimmy Durmaz'a faul yaptığı gerekçesiyle golü iptal etti.

CÜNEYT ÇAKIR İPTAL ETTİ?
Gaziantep Futbol Kulübü’nden Kayode’nin 90+4’te attığı gol 4 dakika sonra iptal edildi. Hakem Alper Ulusoy, Oğuz Ceylan’ın yaptığı faulü değerlendirdikten sonra oyunun devam etmesine karar verirken VAR hakemi Cüneyt Çakır ve AVAR’da Oğuzlan Uğurlu bu golü iptal ettirdi. Zorlu maçın VAR hakemi Cüneyt Çakır, AVAR'da ise Oğuzhan Uğurlu görev alırken bu gol VAR tarafından iptal edildi.

MÜDAHELE OLDU MU?
Kayode’nin 90+4’te attığı gol herkes tarafından ayakta alkışlanırken VAR odasından gelen uyarı sonrasında gol 4 dakika sonra iptal edildi. Spor yorumcuları ise VAR odasına müdahale olduğunu ileri sürerken Cüneyt Çakır ile AVAR hakemi Oğuzhan Uğurlu’nun maçın orta hakemi Alper Ulusoy ile ne konuştuğu merak edildi. Spor yorumcuları VAR hakemlerine telefon geldiğini iddia ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.