“Köyümde yaşamak için bir sürü nedenim var” protokol töreni düzenlendi

“Köyümde yaşamak için bir sürü nedenim var” protokol töreni düzenlendi
Gaziantep Valiliği koordinasyonunda Gaziantep Büyükşehir Belediye, Ziraat Bankası Gaziantep Bölge Müdürlüğü ve Gaziantep İl Tarım Orman Müdürlüğü iş birliğinde “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” projesi kapsamında protokol imza töreni düzenlendi.

Gaziantep Valiliği koordinatörlüğünde Vali Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Ziraat Odası Bölge Müdürlüğü Yöneticisi Özgür Yılmaz ve Gaziantep İl Tarım Orman Müdürü Mehmet Karayılan'ın bir araya geldiği “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” projesi kapsamında Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde protokol imza töreni gerçekleşti. Protokol konuşmaları öncesi hayvancılıkla geçimini sağlayan üreticiler, halk türküleriyle katılımcıları karşıladı. Ardından Gaziantep İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Karayılan, bölge kalkınması çerçevesinde küçükbaş ve büyükbaş hayvancılıkta Gaziantep'i değerlendirdi, katılımcıları bilgilendirdi.

Protokol imza töreninde Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Ziraat Odası Bölge Müdürlüğü Yöneticisi Özgür Yılmaz ve Gaziantep İl Tarım Orman Müdürü Mehmet Karayılan'ın yanı sıra AK Parti Gaziantep Milletvekillerinden Müslüm Yüksel, Ali Şahin, Ahmet Üzer, Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer, Derya Bakbak, Mehmet Sait Kirazoğlu ve ilçe belediye başkanları yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.