Nereye Taşınmak İsterseniz Yeni Satılık Daireniz Emlakjet'te!

Nereye Taşınmak İsterseniz Yeni Satılık Daireniz Emlakjet'te!
Nereye Taşınmak İsterseniz Yeni Satılık Daireniz Emlakjet'te!

Sahibinden veya emlakçıdan satışta olan ev ilanlarına herkesten önce erişim fırsatını sizlere sunan Emlakjet, hayalinizdeki evi hiçbir aracı kullanmadan doğrudan mülk Sahibinden veya emlakçıdan satın alma şansını elde etmenizi sağlıyor. Sahibinden veya emlakçıdan satılık ev ilanlarını tüm Türkiye'ye Emlakjet ile buluşturabileceğini fark eden yüzbinlerce mülk sahibinin fırsat dolu ilanlarına herkesten önce ulaşarak fırsatları değerlendirmek için Emlakjet'i ziyaret etmeniz yeterli.

Dilerseniz aradığınız semt bilgisine Sahibinden veya emlakçıdan satılık yüzbinlerce ilana ulaşabilir, Dilerseniz filtreleme seçeneklerimizle Sahibinden veya emlakçıdan ilanlara doğrudan erişebilirsiniz.

Hangi yöntemle olursa olsun Emlakjet'te en kestirme yoldan hayaliniz eve Sahibinden veya emlakçıdan ulaşabilirsiniz. Sadece bir telefon ile hayalinizdeki evi satın almak istiyorsanız Emlakjet ilanlarını keşfetmeye hazır olun.

Evinizin Nereye Yakın Olacağına Siz Karar Verin!

Sahibinden veya emlakçıdan satılık ev Emlakjet ilanları incelendiğinde ilanların pek çoğunun yanında;

Metroya yakın, Hastaneye yakın, Okul yanı, AVM'ye yakın, Denize sıfır, Şehir meydanına yürüme mesafesinde

Gibi ayrıntılar yer alır. Yer alan tüm bu ayrıntılar bir evin değerini artıran ve evde oturan kişiler için hayatını kolaylaştıran ayrıntılar olarak bilinir. Siz de Sahibinden veya emlakçıdan satılık ev ve daireler ilanları içerisinde yeni evinizin nereye yakın olmak istediğinizi dilerseniz akıllı filtrelemeler ile dilerseniz Emlakjet Yakınımda Ara uygulamasını kullanarak yeni evinizin nereye yakın olması istediğinizi karar vererek hayalinizdeki ev ile aranızda bulunan yüzbinlerce ilanı incelemek zorunda kalmazsınız.

Emlakjet İle Bütçenizi Aşmadığınızdan Emin Olabilirsiniz

Yeni bir ev satın alma kararı verdiğinizde mevcut birikimleriniz ve birikimlerinizin yetmediği konularda kullanacağınız konut kredisi ile yeni bir ev satın almanın maliyetini karşılayabiliyor olmanızdır. Sahibinden veya emlakçıdan satılık ev satın almak isteseniz bile sizi;

Evin bedeli, Konut kredisi kullanılacaksa kredi masrafları, Zorunlu deprem sigortası, Tapu harçları

Gibi önemli masraflar beklemektedir. Bu masraflar kimi zaman bütçenizi aşmanıza sebep olarak ödeyemeyeceğiniz borcun altına girmenize sebep olmaktadır. Emlakjet ile ev arama sürecinde ise ilk etapta bütçenizi belirleyerek belirlediğiniz limitler dahilinde olan ilanları filtreleyebilirsiniz. Yaptığınız bu filtreleme ile bütçeniz ve hayallerinizi bir arada barındıran ilanları inceleyebilir, incelediğiniz ilanların içerisinde büyük fırsat barındıran ucuz Sahibinden veya emlakçıdan satılık ev ilanıyla karşılaştırarak bütçenizden tasarruf edebilirsiniz. Sahibinden veya emlakçıdan satılık ev arayışlarınızda fırsatları değerlendirmek istiyorsanız hayalinizdeki evi Emlakjet'te arayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.