Test sayısı az oldukça vaka artar... Bu belayla uğraşmak zorundayız

Test sayısı az oldukça vaka artar... Bu belayla uğraşmak zorundayız
MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, son günlerde yaptığı açıklamalarla gündeme damgasını vururken, bu seferde twitterde test saysının 13 bin dolayında olduğunu ve test sayısının günde 5 bin kişiyi çıkarılması gerektiğini vurguladı.

Twitter hesabından Gaziantep’te artan koronavirüs vakalarına dikkat çeken MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, “Türkiye'de korona vakalari azalırken Gaziantep'te artmaktadır.Turkiye'de 1.600.000 test yapılırken şehrimizde bu güne kadar sadece 13.000 test yapılmıştır!Test sayısının gerekli girişimler yapılarak bir an önce artırılması elzem olmuştur" ifadelerini kullandı.

TEST SAYISI GÜNLÜK 5 BİNE ÇIKARILMALI

Milletvekili Atay açıklamasının devamında şunları söyledi: "Günlük test sayısı 5 bine çıkarılmalı. Pandemi ile mücadelede vaka çıkan yerler neresi ve kim olursa olsun, ayrıcalık yapılmadan gerekli tedbirler alınmalı. Rehavete yol açan açıklama ce davranışlardan uzak durmalıyız. Gaziantepliler bir an evvel kendine gelip, bu konuyu ciddiye almaz ve test sayısını 5 binler seviyesine yükseltmezse durum daha da kötüye gidecektir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.