Polisgücü'nde şampiyonluk planları

Polisgücü'nde şampiyonluk planları
Polisgücü'nde şampiyonluk planları

İlk etabını Gaziantep'te lider olarak tamamladığı Açık alan Süper Lig maçlarına hazırlanan Gaziantep Polisgücü Hokey takımı, 28 Nisan, 4 Mayıs tarihleri arasında Osmaniye'de oynanacak olan ikinci etabı lider tamamlayıp yeni bir şampiyonluğa imza atmak istiyor.

Osmaniye'de Pazar günü start alacak olan açık alan Süper Lig ikinci etap maçlarının hazırlıklarına devam eden Gaziantep Polisgücü Hokey takımı, ligi şampiyon olarak tamamlamak istiyor. Teknik Direktör Yusuf Kasım yönetiminde çalışmalarını sürdüren Gaziantep Polisgücü Hokey takımı, ilk etapta olduğu gibi ikinci etabıda lider tamamlamayı hedefliyor.
BAŞKAN KAPLAN İNANIYOR
Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan, hem erkekler liginde hemde kadınlar liginde şampiyon olacaklarına inandığını söyledi. Gaziantep'te oynanan ilk etap maçlarını lider olarak tamamladıklarını dile getiren Kaplan, "İkinci etap maçlarına hazırız. Osmaniye'de oynanacak olan ikinci etabı şampiyon olarak bitirmek istiyoruz. Hem kızlarımız hemde erkek takımımız Osmaniye'de yeni bir şampiyonluğa imza atacaklar" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.