GAZİŞEHİR'E NAZAR DEĞDİ

GAZİŞEHİR'E NAZAR DEĞDİ
GAZİŞEHİR'E NAZAR DEĞDİ

Şampiyonluk yolunda Gençlerbirliği ile oynadığı maçı 2-1 kaybederek büyük bir avantajı kaçıran Gazişehir Gaziantep, önce Balıkesirspor maçını ardından Gençlerbirliği maçını mağlubiyetle kapatınca liderle arasındaki puan farkı 10 oldu. Alt sıradaki takımların kazandığı haftada kaybeden Gazişehir Gaziantep futbol takımı, özellikle son iki haftada hem çok sayıda eksik verdi, hemde mağlubiyetle ayrılarak zirve yolunda yara aldı.

EKSİKLER SIKINTI YARATTI

Balıkesirspor ve Gençlerbirliği ile oynanan maçlarda Gazişehir Gaziantep için eksiklerin çok olması sıkıntı yarattı. Mehmet Erdem Uğurlu, Gökhan Alsan, Ahmet Kesim, Yalçın Kılınç gibi kilit isimlerin cezalı ve sakat oldukları için görev alamamaları gerek Balıkesirspor maçını gerekse Gençlerbirliği karşılaşmasının kaybedilmesinde önemli rol oynadı. Bu oyuncuların yokluğu büyük oranda hissedilirken yerlerine görev alan isimlerinde yetersiz kalışı teknik heyeti zor durumda bıraktı.

ALTIPARMAK EKSİKLERDEN YAKINDA

"Eksiklerimizin olması bizi olumsuz yönde etkiledi. Bunun neticesini de maçta gördük" diyen Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, son iki maçta önemli eksikleri olduğunu dile getirdi. Gençlerbirliği karşılaşmasında rakibin pozisyon üstünlüğü bulunduğunu dile getiren Altıparmak, "Geçen haftaki mağlubiyet ve bu maç bizi geriye götürdü. Belki galibiyeti de hak etmiştik ama dürüst olmak gerekirse pozisyon üstünlüğü Gençlerbirliği'ndeydi. Eksik oyuncularımızı çok hissettik" ifadelerini kullandı.

ZİRVE YARIŞINDA GERİYE DÜŞTÜ

Gazişehir Gaziantep Futbol takımı, son iki maçta alınan mağlubiyet neticesinde sıralamada geride kaldı. Rakiplerinin kazandığı haftalarda kaybeden Gazişehir, 28 puanda kaldı. Lider Gençlerbirliği ile arasındaki puan farkı 10'a yükselen Kırmızı-Siyahlı takım, ikinci sıradaki Denizlispor ile puan farkını 5'e çıkardı. Alt sıralardan gelen Ümraniyespor 28, Boluspor 27 ve Hatayspor ise 26 puana ulaşarak zirveye ortak olan takımlar oldu.

CAMİADA ÜZÜNTÜ HAKİM

Balıkesirspor ve Gençlerbirliği maçlarını kaybederek ağır bir yara alan ve zirve yarışında 28 puanda kalan Gazişehir Gaziantep'te şimdilerde üzüntü hakim. Teknik heyet ve futbolcular, Eskişehir deplasmanından eli boş dönerken son iki maçta alınan bu yenilgi takımın zirve yarışında da geriye gitmesine neden oldu. Camiada bu iki mağlubiyetin üzüntüsü yaşanırken Karabükspor maçıyla kötü gidişe dur demek istiyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.