Kadınlarımız vazgeçilmez değerlerdir

Kadınlarımız vazgeçilmez değerlerdir
Kadınlarımız vazgeçilmez değerlerdir

Gaziantep Çiçekçiler Dernek Başkanı Mehmet Aral, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutlayarak, kadınların bir anne olarak gelecek nesilleri yetiştirme konusunda gösterdikleri fedakarlık ve çabanın her türlü takdirin üzerinde olduğunu söyledi.

Bütün kadınların her zaman her şeyin en iyisine layık ve toplumun her kesiminde vazgeçilmez değerleri olduğunu ifade eden Aral," Geleceğe güvenle bakabilmek, kadın ve kadına verilen önemle doğru orantılıdır. Türk kadını yüreğindeki büyük sevgi ve özverisi, eşine ve ailesine bağlılığı ile dünyada ayrı bir yeri vardır. Kadınlarımız en zor şartlarda bile sabırlı olmaları ve fedakarlıkları ile en ağır rolleri üstlenmekte, annelik görevlerinde olduğu gibi hayatın her alanında başarı ile öne çıkmaktadır" dedi.

YOĞUN TALEP VAR AMA ÜRÜN TEDARİKİ HER ZAMAN SON GÜNÜ BIRAKILIYOR

Mehmet Aral, her yıl olduğu gibi bu yılda 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla talebin yoğun olduğunu ancak Avrupa ülkeleri Rusya Ukrayna ve Moldovya gibi ülkelerin karanfillerini önceden bağlantı yaparak Türkiye'den ihraç etmeleri nedeniyle iç piyasada her yıl ürün sıkıntısı yaşandığını belirtti.

8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayan bir çok sivil toplum örgütü ve kamu kurumları ile vatandaşın bulunduğunu vurgulayan Aral," Ürün tedarikini her zaman toplum olarak son güne yada son haftaya bırakıyoruz. Bu nedenle iç piyasaya daha pahalı ve ikinci kalite ürün kaldığı gibi, böylesine özel günlerin hazırlığını daha önce yaparak siparişlerini çok önceden veren Avrupalılar bizim ürettiğimiz ürünü bizden daha uyguna alıyorlar" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.