GAZİŞEHİR seriyi bozmayacak!

GAZİŞEHİR seriyi bozmayacak!
GAZİŞEHİR seriyi bozmayacak!

Spor Toto 1.Lig'de sezona Yalçın Koşukavak yönetiminde iddialı bir kadro ile başlayan ancak sahada beklenen başarıyı tam anlamıyla gösteremeyen Gazişehir Gaziantep, 9. haftadaki Ümraniyespor maçıyla takımın başına geçen yeni hocası Mehmet Altıparmak ile iyi bir ivme yakaladı. Kırmızı-Siyahlı takım Altıparmak ile çıktığı 7 maçta 5 galibiyet 2 beraberlik alarak önemli bir başarı elde etti. Kırmızı-Siyahlılar, Balıkesirspor maçıyla bu çıkışı sürdürmek istiyorlar.

Mehmet Altıparmak yönetiminde etkili bir performans sergileyen Gazişehir Gaziantep, yeni hocasıyla çıktığı 6 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik alarak henüz mağlubiyet yüzü görmedi.Bu çıkışını Pazartesi akşam oynayacağı Balıkesirspor maçıyla sürdürmek isteyen Kırmızı-Siyahlılar, galibiyet serisini sürdürmekte kararlı gözüküyor.

Spor Toto 1.Lig'de sezona Yalçın Koşukavak yönetiminde iddialı bir kadro ile başlayan ancak sahada beklenen başarıyı tam anlamıyla gösteremeyen Gazişehir Gaziantep, 9. haftadaki Ümraniyespor maçıyla takımın başına geçen yeni hocası Mehmet Altıparmak ile iyi bir ivme yakaladı. Koşukavak yönetiminde sahaya çıktığı 7 maçta 3 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 2 beraberlikle 11 puan toplayan Kırmızı-Siyahlı ekip, ligin 9. haftasında teknik patronluğa getirilen Mehmet Altıparmak önderliğinde oynadığı 7 maçta ise 5 galibiyet, 2 beraberlik alırken 17 puan toplayıp, yeni hocasıyla mağlubiyet yüzü görmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.