Sözleşmeleri uzatıldı!

Sözleşmeleri uzatıldı!
Gaziantep Futbol Kulübü’nde 31 Mayıs 2020 tarihinde sözleşmeleri biten oyuncuların sözleşmeleri 30 Temmuz’a kadar uzatıldı. Kiralık olarak gelen 6 futbolcunun sözleşmeleri lig ertelendi için Temmuz sonuna kadar uzatıldı. Gaziantep FK Asbaşkanı Müslüm Özmen, bu futbolcuların kulüplerinden yazı talep ettiklerini ve sezon sonuna kadar oyuncuların burada olacağını dile getirdi.

Gaziantep Futbol Kulübü’nde 2020 Mayıs ayında sözleşmesi biten kiralık oyuncular ve sözleşmesi 2020 Haziran ayında biterek serbest kalacak olan oyuncuların kulüpleriyle yapılan görüşmeler sonrasında bu futbolcuların sözleşmeleri sezon sonuna kadar uzatıldı. Maxim’in gitmek istemesi sonrasında yeniden gündeme gelen bu sözleşmelerle ilgili Gaziantep Futbol Kulübü Asbaşkanı Müslüm Özmen, açıklama yaparak, “Oyuncularımızın kulüpleriyle görüşme yapıldı, hepsinden onay yazısı talep ettik. Bu oyuncular sezon sonuna kadar burada kalacaklar. Korona nedeniyle ligler ertelendi. Kulüplerin elinden gelen birşey yok. TFF ve UEFA ise sözleşmelerin lig sonuna kadar uzatılmasını istedi” diye konuştu.

KİMLERİN SÖZLEŞMESİ BİTİYOR?
Kiralık Olarak Oynayan ve Sözleşmesi 2020 Haziran ayında Bitecek olan Futbolcular;
Başakşehir kulübünden kiralanan 24 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Furkan Soyalp 30 Temmuz 2020’ de sözleşmesi bitiyor.
Deportivo Alaves kulübünden kiralanan 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Patrick Twumasi 30 Temmuz 2020’ de sözleşmesi bitiyor.
Alanyaspor kulübünden kiralanan 36 yaşındaki Kaleci oyuncusu Haydar Yılmaz 30 Temmuz 2020’ de sözleşmesi bitiyor.
Shakhtar Donetsk kulübünden kiralanan 26 yaşındaki santrafor saha oyuncusu Olarenwaju Kayode 30 Temmuz 2020’ de sözleşmesi bitiyor.
Mainz 05 kulübünden kiralanan 29 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Alexandru Maxim 30 Temmuz 2020’ de sözleşmesi bitiyor.
Başakşehir kulübünden kiralanan 28 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Muhammet Demir 30 Temmuz 2020’ de sözleşmesi bitiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.