Hatayspor’u Soner Örnek sırtlıyor

Hatayspor’u Soner Örnek sırtlıyor
Gaziantepli futbolcu Soner Örnek, Hatayspor'da harikalar yaratıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu 1. Lig’inde şampiyonluk mücadelesi veren Hatayspor’a Keçiörengücü karşısında galibiyeti getiren gola Gaziantepli Soner Örnek imza attı. Gaziantepspor alt yapısında yetiştikten sonra bir çok takımda forma giyen ve gittiği her takımda başarılı performansıyla dikkat çeken Soner Örnek, Keçiörengücü ile oynanan maçta 89. dakikada oyuna giren başarılı oyuncu 0-0 giden maçta 90+5’te attığı golle takımının üç puan kazanmasını sağladı. Belkide Hatayspor için Süper lig kapısını aralayan bu gol sonrasında tüm Hatay Soner’i bağrına bastı.
Başarılı futbolcu şu ana kadar attığı kritik gollerle takımını sırtlayan isim oldu. Ayrıca, Soner Örnek, 2-2’ik İstanbulspor maçında son dakika golüyle takımına beraberlik kazandırdı.
Bu arada, Gaziantep Futbol Kulübü’nü geçtiğimiz sezon Süper Lige taşıyan teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde yoluna devam eden Hatayspor ise Süper Lige çok yakın gözüküyor. Başarılı teknik direktör Altıparmak, bu sezonda Hatay’ı Süper Lige çıkarmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.