Gaziantep'te Sadet öğretmenin sır intiharı

Gaziantep'te Sadet öğretmenin sır intiharı
"Gaziantep'te doktor nişanlısından ayrıldığı için bunalıma giren 25 yaşındaki 3 aylık Türkçe öğretmeni Sadet H. 6 katlı bir binanın tepesinden atlayarak yaşamına son verdi."

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Beykent'de bulunan Beylerbeyi İmam Hatip ortaokulu Türkçe öğretmeni Sadet H. isimli öğretmen iddiaya göre Van'da görev yapan bir doktor ile evlilik hazırlığı yaptığı sırada nedeni belli olmayan bir sebepten dolayı ayrıldılar. Evilik hazırlığındaki nişanlısı işle telefonda tartıştıktan sonrabunalıma giren Türkçe öğretmeni, Beylerbeyinde oturduğu evinden çıkarak 23 Nisan mahllesi 17 nolu cadde Parlar sitesi binanın 6. katına çıkarak ölüme atladı. Polis ekiplerinin tüm çabalarına rağmen kendini boşluğa atarak beton zemine çakılarak feci şekilde can verdi.

Çıklığ seslerini duyan vatandaşların polis ve Acil 112 Sağlık ekiplerine haber vermelerinin ardından olay yerine gelindiğinde 25 yaşındaki Sadet H.'nın cansız bedeninin beton zemine düşmüş halde buldular.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından cenazenin otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna kaldırıldığı ve yapılan otopsinin ardından cenazenin memleketi Afyon'da toprağa verileceği öğrenildi.

Afyonlu ailenin 5 çocouğundan en büyüğü olan Sadet Öğretmenin cenazesi Afyon Emirdag ilçesi Agıllı köyünde defin edilecek.

Türkçe öğretmeni Sadet H.'nin bıraktığı not yürekleri dağladı.

AYRINTILAR GELECEK...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.