SİTE YÖNETİCİLERİNİN AİDATLI REPO VURGUNU

SİTE YÖNETİCİLERİNİN AİDATLI REPO VURGUNU
SİTE YÖNETİCİLERİNİN AİDATLI REPO VURGUNU

Son yıllarda Gaziantep'te adeta site sayıları hızlı seçilde artması sonucu site yönetimlerinin aidatlarla topladıkları paraları repoya yatırarak, büyük vurgun yaptıkları iddia edilirken, ilgili kurumların denetim yapması gerektiğini söylediler. Ayrıca, site yönetimlerinin hukuksal boşluktan faydalanarak, her türlü vurgunu yapmaları nedeniyle yeni bir kanunun çıkmasının gerektiğini söyleyen hukukçular, "Site yönetimleri kanunun boşluğundan yararlanarak, aidatta hem repo, hem de topladıkları paraları başka yönlerde kullanarak, dolandırıcılık yapıyorlar" dediler.

Gaziantep'te her geçen gün Apartman türü sitelerin çoğalması nedeniyle site yönetimleri tarafından yönetilmesi sonucunda site yöneticilerinin kendi hesaplarına topladıkları parayı yatırarak, vurgun yaptıkları iddiası edildiği belirtildi.
AİDATLAR REPOYA YATIRILIYOR
Apartman sitelerindeki daire sayısının yüksek olması nedeniyle genellikle sitenin yönetilmesi için yöneticilerin seçildikleri ve toplanan paraların miktarının yüksek olması nedeniyle repo gibi faize yatırarak, ceplerine site yöneticileri paraları kolayca indirerek para kazandıkları öne sürüldü. Toplanan aidatlarının daire sayısının 100 olduğunu düşündüğümüzde ne kadar kadar ettiği net olarak vurgunu ortaya çıkardığı ifade edildi.
SİTE YÖNETİMLERİ SEÇİMLERİNDE KAVGALAR ÇIKIYOR
Gaziantep'te bir çok sitenin genel kurulları yapıldığını ve bu genel kurullar sırasında mevcut yöneticiler aidat vurgunlarının devam etmesi için tekrar seçilmek için her türlü ayak oyunlarını gerçekleştirerek, büyük kavgalar çıktığı hatta silahlar konuştuğu ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.