Egemen Çelik Galatasaray'da

Egemen Çelik Galatasaray'da
Egemen Çelik Galatasaray'da

Gaziantepli 8 yaşındaki Egemen Çelik. Galatasaray Futbol Akademisi U-8 alt yapı takımına seçildi. Galatasaray'ın Antalya ve Kuşadası kamplarına katılan minik Galatasaraylı, alt yapıya seçilen isimlerden oldu.

2012 Gaziantep doğumlu olan Egemen Çelik, Galatasaray Futbol Akademisi U-8 altyapı takımına seçildi. Altyapıya tüm ülkelerde çok önem verildiğini belirten Egemen Çelik; Antalya ve Kuşadası Galatasaray Futbol Akademisi kamplarına katıldığını, her iki kamp sonucunda beğenilerek Florya'ya davet edildiğini, en son 5 Ekim'de yapılan nihai seçmelerde U-8 takımına alındığını söyledi.
Minik futbolcu, Gaziantep'ten Galatasaray'ı gitmesinin kendisini ve ailesini mutlu ettiğini belirterek, "Bir Gaziantep'li olarak memleketimi başarıyla temsil etmeye çalıştım. İleride çok büyük bir futbolcu olmak istiyorum. idolüm ise Ronaldo gibi olmak. Bunu başarabilmek için çok çalışacağım. Ailemin desteğiyle daha iyi yerlere geleceğim. Galatasaray gibi Dünya devi bir kulübün alt yapısında forma giymek bana gurur verecek"diye konuştu.
Egemen Çelik, başarısını hocası Engin Canımoğlu'na borçlu olduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.