Marius Sumudica son noktayı koydu: Gitmiyorum!

Marius Sumudica son noktayı koydu: Gitmiyorum!
Marius Sumudica son noktayı koydu: Gitmiyorum!

Suudi Arabistan'dan 3 milyon dolarlık teklif aldığı belirtilen Gaziantep Futbol Kulübü'nün çalıştırıcısı Marius Sumudica ayrılacağı yolundaki iddialara son noktayı koydu: "Çok teklif alıyorum ama Türkiye'de devam edeceğim. Burada yapacağım çok iş var."

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, takımdan ayrılacağı yönündeki iddialarla ilgili konuştu, Kırmızı-Siyahlılar'ın yüreğine su serpti. Geçen sezon Al Shabab Riyad'ı çalıştırdığı Suudi Arabistan'dan 3 milyon dolarlık teklif aldığı belirtilen Rumen teknik adam, konuştu, Gaziantep'ten ayrılmayı düşünmediğini ifade etti.
Sezona iyi bir başlangıç yapan ve 7. haftayı 11 puan ve averajla 8. sırada geçen Kırmızı-Siyahlı ekibin çalıştırıcısı, birçok teklif aldığını, ancak Türkiye'den ayrılmayacağını kaydetti.

Sezon başında geldi
2017-2018'de Kayserispor'u çalıştıran, geçen yıl Arabistan'ın Al Shabab Riyad takımına giden ve sezon başında Süper Lig'in yeni ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü ile anlaşan Rumen teknik adam şöyle konuştu: Sadece Arabistan'dan değil bir çok teklif alıyorum. Daha 47 yaşındayım ve burada burada yapacağım çok şey var. Türkiye'den ayrılmayı şimdilik düşünmüyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.