ANNE-BEBEK DOSTU HASTANE 'İSLÂHİYE DEVLET HASTANESİ'

ANNE-BEBEK DOSTU HASTANE 'İSLÂHİYE DEVLET HASTANESİ'
ANNE-BEBEK DOSTU HASTANE 'İSLÂHİYE DEVLET HASTANESİ'

Önceki aylarda Bebek dostu hastane olma hakkını kazanan İslâhiye Devlet Hastanesi yeni bir başarıya imza atmayı başardı. 81 il, 851 hastane arasında ilk 55 hastane içine girerek ANNE DOSTU HASTANE olma sürecini tamamlayarak sertifikasını aldı.

İslâhiye Belediye Başkanı Kemal VURAL, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serdar SARIFAKI, İl Sağlık Müdürlüğü Başkan, Başkan Yardımcıları, Hastane Yöneticileri ve hastane personellerinin katılımı ile toplantı salonunda düzenlenen etkinlikte bu zorlu sürecin nasıl başarıyla yönetildiği anlatıldı.
Açılış konuşmasını yapan İslahiye Devlet Hastanesi Başhekim vekili Uzm.Dr. Mustafa YILDIZ yapılan işlemler hakkında katılımcılara bilgiler sundu. İslahiye Belediye Başkanı Kemal VURAL ile İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serdar SARIFAKI Hastane Başhekimi Uzm.Dr. Mustafa YILDIZ'a ANNE DOSTU HASTANE sertifikasını teslim ettiler.
Sonrasında ise İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serdar SARIFAKI bu süreçte katkısı bulunan başta hastane yönetimi olmak üzere tüm sağlık personellerine teşekkürlerini ileterek başarılarının devamı temennisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.