Spor Tempo'da söz vermiştim

Spor Tempo'da söz vermiştim
Spor Tempo'da söz vermiştim

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, göreve ilk geldiğinde katıldığı Spor Tempo programında hem başkana hemde Gaziantep'e bir söz verdiğini belirterek, "Bu kupayı Gaziantep'e getireceğiz. Spor Tempo'da hem başkanımıza hemde halkımıza şampiyonluk sözü vermiştim" dedi.

Bu akşam oynayacakları Hatayspor maçı öncesinde yüreklere su serpen Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, Süper Lig hedeflerine ulaşacaklarını söyledi. Osmanlıspor maçında 120 dakika boyunca mücadele eden futbolcularını kutlayan Altıparmak, "Bizim için artık bir maç kaldı. Hem Gaziantep şehrine hem başkana bir sözümüz vardı. Bu kupayı bu şehre getireceğiz diye. Bu gece Gaziantep'e şampiyon olarak döneceğiz. Biz buna çok inandık. Ben Spor Tempo programına katıldığında lige nasıl başladığın değil, nasıl bitirdiğin önemli demiştim. Bugün hedefimize bir adım kaldı. Süper Lig'e çıkarak sözümüzü yerine getirmek istiyoruz" dedi.
Altıparmak, Hatayspor'un ligin en iyi ekiplerinden biri olduğunu, Gazişehir'in de bugüne kadar yaptıklarıyla spor kamuoyunda takdir topladığını belirterek, "Çekişmesi ve mücadele gücü çok yüksek bir maç bizi bekliyor. Rakibimizin de bizim de izleyen herkesin nefesini tutulacağından şüphemiz yok. Güzel bir futbol akşamından güzellikleri toplayıp gelmek de en büyük isteğimiz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.