Kaya yeniden başkan seçildi

Kaya yeniden başkan seçildi
Kaya yeniden başkan seçildi

Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu'na bağlı Öz Taşıma İş Sendikası Gaziantep İl Temsilciliği 3. Olağan Genel Kurulu Delege Seçimi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Sendika üyeleri yapılan seçimlerin ardından mevcut başkan Halil İbrahim Kaya'nın listesine geçer not verdi.

Dernek binasında hafta sonu gerçekleştirilen Delege Seçimlerinde üyelerin çoğunluğunun oyunu alan Öz Taşıma İş Sendikası İl Başkanı Halil İbrahim Kaya kendisine güvenerek oylarıyla destek olan üyelerine teşekkür etti.

Seçimlerin ardından konuşan Kaya, Mart ayında Ankara'da gerçekleştirilecek ve Olağan Genel Kurulda 12 delegeyle mevcut başkan Mustafa Toruntay'ı destekleyeceklerini belirtti. Kaya, "Taşımacılık iş kolunun en büyük sendikası olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Sendikamızın kuruluşunun üzerinden kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen birinci olmanın mutluluğuyla daha büyük hedeflere koşuyoruz. Amacımız, taşımacılık iş kolunun en büyük sendikası olarak devam etmektir. Burada en büyük gücümüz üyelerimizden aldığımız destektir." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.